El CE Mataró guanya en el seu "exili" i és campió d'hivern de 2a Catalana

Dos gols d'Aleix Cirera i Parri nascuts a la cantonada esquerra de l'atac han solucionat el derbi davant el Sant Pol

Futbol CE Mataró - Sant Pol

El CE Mataró jugava avui el seu primer partit a "l'exili" del Camí del Mig, on haurà de jugar durant dos mesos a causa de les obres al Municipal del Centenari. Allà ha guanyat el derbi contra el Sant Pol en l'últim partit de la primera volta i es proclama campió d'hivern, això sí igualat a punts amb el Turó Peira que no cedeix i també ha guanyat.

190113Fu_CEMSantPolequipinicial

L'equip groc-i-negre no ha acusat en absolut el canvi de terreny de joc, ja que el Camí del Mig és d'unes dimensions ben semblants al del Municipal del Centenari i la gespa està en esplèndides condicions. Això ha fet que, com és habitual, el Mataró tingués el control de la pilota, elaborant amb paciència les seves jugades d'atac. Però durant la primera part la pilota corria lenta i ha costat molt arribar amb perill a l'àrea visitant, perquè la defensa visitant tapava bé els espais. Les ocasions més clares han estat una rematada de cap de Marc, en molt bona posició, que ha sortit alta i un parell de xuts de Kique i de Dani, que el porter santpolenc ha aturat amb certes dificultats.

En deu minuts arriba la sentència, en dos córners des de l'esquerra

A la represa l'equip local ha sortit amb més empenta, la pilota ha circulat més ràpidament, possiblement perquè els visitants acusaven l'esforç d'anar al darrere la pilota a la primera part. En els cinc primers minuts hi ha hagut dues ocasions clares, una amb xut d'Aleix Cirera, que ha sortit fregant el pal, i una altra per Kique, que ha desviat el porter visitant en una acrobàtica estirada, però en la qual potser la millor opció era la centrada sobre Toni Muñoz.

Futbol CE Mataró - Sant Pol

Però de seguida, als 7', ja ha arribat el primer gol. A la sortida d'un córner des de la banda esquerra i acabant una jugada estudiada Aleix Cirera ha obert el marcador, amb el que era el seu primer gol oficial amb la samarreta groc-i-negra. Poc després Toni ha tingut als seus peus el segon però l'ha frustrat el porter. I deu minuts més tard, en una altre córner des del costat esquerre, la pilota ha arribat a Parri que ha engaltat un gran xut des de fora de l'àrea que ha significat el segon gol, també amb el seu primer gol de la temporada.

Futbol CE Mataró - Sant Pol

Fins al final, tot i que amb els canvis ha baixat una mica la intensitat, control del Mataró, encara amb una altra molt bona oportunitat per Aitor, que ha rematat fora per poc. I ja a cinc minuts del final ha arribat el primer xut santpolenc entre els tres pals, que ha aturat sense problemes Pol.

CE MATARÓ 2-0 SANT POL

CE MATARÓ: Pol, Aito Vàzquez (Andoni Sesma, que debutava, 78'), Sergi Sànchez, Dani Prieto, Víctor Yustos, Parri (Adrián Simón 78'), Marc Pascual (Adnane Ghailan 63'), Aitor Gonzàlez, Aleix Cirera, Toni Muñoz (Uri Martínez 63'), Kique (Pedro Pareja 76').
GOLS: 52' ALEIX CIRERA (1-0); 62' PARRI (2-0).

Més fotos del partit (Daniel Ferrer)

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana

Els esports del cap de setmana