El CE Mataró guanya el derbi a Premià i acaba l'any líder

Un gol de Kique al quart d'hora de la segona part ha decidit un partit marcat pels pals

181222Fu_PremiàCEMequip

El CE Mataró ha guanyat una vegada més en el camp del Premià de Mar, que li sol ser força propici, i acaba l'any com a líder de la 2a Catalana, però igualat a punts amb el Turó Peira i la segona volta promet ser molt emocionant.

L'equip de Raul Monroy que, encara sancionat, ha hagut de seguir el partit des de la grada, ha pogut trencar la ratxa d'imbatibilitat de l'equip premianenc, que portava nou partits seguits sense perdre, i el deixa ja 11 punts enrere molt despenjat de la lluita per l'ascens.

181222Fu_PremiaCEMOcasioToni

Des del primer moment s'ha vist un equip groc-i-negre controlant bé la situació, davant un equip local que buscava el joc més directe buscant la velocitat dels seus davanters. La primera gran ocasió ha estat per a Toni Muñoz, després d'una passada de la mort d'Aleix Cirera però la seva rematada a boca de canó ha sortit desviada. Als premianencs els costava arribar amb perill a l'àrea de Pol i les seves opcions passaven només per xuts llunyans. Poc després de la mitja hora ha arribat la millor ocasió de la primera part quan, Isma, que ha fet un gran partit, junt amb Aleix Cirera, per la banda dreta, ha enviat un centre-xut des del vèrtex de l'àrea que s'ha estavellat al pal.

181222Fu_PremiaCEMPalIsma

A la represa el Mataró ha sortit dominador. De seguida s'ha reclamat un possible penal dins l'àrea local i quan s'acostava el quart d'hora Víctor Yustos ha tallat una pilota en el lateral dret, ha profunditzat i ha cedit a Kique que des d'uns metres fora de l'àrea ha clavat un xut que ha entrat enganxat a la base del pal fent inútil l'estirada del porter local.

181222Fu_PremiàGolKique

A partir d'allà el Premià ha passat a dominar davant un Mataró que volia controlar al darrere i sortir al contraatac per sentenciar. Però el perill ha anat arribant a l'àrea de Pol i a la meitat de la segona part hi ha hagut un penal dins l'àrea mataronina, força protestat perquè es reclamava una falta anterior dels premianencs.

Aleshores s'ha produït una jugada que es veu ben poc en un camp de futbol. El penal l'ha llançat Julio Alberto i la pilota s'ha estavellat al pal, el rebot l'ha agafat un jugador groc-i-negre, que l'ha tret cap endavant arribant a Kique que davant la sortida del porter local ha enviat una vaselina que s'ha estavellat al travesser. Vaja, que hi ha hagut dos xuts al pal, un a cada porteria en qüestió de pocs segons. I el marcador no s'ha mogut...

181222Fu_Kiqueaplaudint

Fins al final amb el partit trencat més ocasions a una banda i a l'altra, destacant un xut d'Aitor que ha sortit fora per poc, una rematada de cap de Campos que ha aturat Pol, un altre xut espectacular de Kique que Vilajuana ha tret de l'escaire i una altra rematada de cap del Premià que ha sortit fora.

Al final merescut triomf del Mataró que ha demostrat ser més equip que el Premià, com ho marquen els 11 punts que els separen a la taula.

PREMIÀ DE MAR 0-1 CE MATARÓ

PREMIÀ ESPORTIU: Vilajuana, Assane (Marcel 71'), Julio Alberto, Alborch, Adrián (Caubet 82'), Del Gesso, Touray (Ayoub 50'), Campos (Moussa 82'), Torrejón, Barry, Borja (Cano 31').

CE MATARÓ: Pol, Isma (Parri 82'), Dani Prieto, Adrián Simón, Víctor Yustos (Aitor Vázquez 70'), Sergi Sànchez (Marc Pascual 62'), Aitor Gonzàlez, Aleix Cirera (Uri 70'), Kique, Guillem Creus (Peque 62'), Toni Muñoz.

GOL: 58' KIQUE (0-1).