El CE Mataró goleja i es manté líder de 2a Catalana

Ha superat el Pubilla Casas de l'Hospitalet en un gran partit, amb pòquer de Toni Muñoz

Futbol CE Mataró - Pubilla Casas

El CE Mataró començava el partit en tercera posició, ja que al matí el Turó Peira i el Montcada no havien fallat a casa i el superaven per un punt. Per mantenir el lideratge en solitari l'equip de Raul Monroy havia de guanyar, i ha sortit a per totes fent la millor primera part de la temporada al Municipal del Centenari i arribant al descans amb un 4-1 favorable. A la represa ha arrodonit la golejada amb dos gols més i per tant l'equip groc-i-negre continua líder amb dos punts d'avantatge.

El partit es decideix a la primera part

El Mataró ha sortit fort i Uri Martínez ha obert la llauna quan feia poc que s'havia traspassat el primer quart d'hora, amb una gran rematada de cap. S'ha hagut d'obrir l'equip visitant i abans de la mitja hora Toni Muñoz en una altra rematada de cap, i Uri, superant el porter en un u contra u, han fet pujar el 3-0 al marcador. Ha reaccionat l'equip hospitalenc per fer el que seria el seu gol de l'honor, però en una altra contra Uri ha assistit a Toni Muñoz perquè definís a la perfecció per fer el quart.

A la represa Toni Muñoz completa el seu pòquer de gols

La segona part, amb el matx ben decidit, ha servit perquè Toni Muñoz completés un pòquer de gols, que ningú feia amb la samarreta groc-i-negra des que ho va fer fa dues temporades Marcelo Luna, ara jugador de la UD Mataronesa, en un partit contra el Lloreda.

CE MATARÓ 6-1 PUBILLA CASAS

CE MATARÓ: Pol, Lluís (Aitor Vàzquez 46'), Dani Prieto, Adrián Simón (Kiku 46'), Víctor Yustos, Marc Pascual (Pedro 57'), Kique, Aitor Gonzàlez (Sergi Sànchez 82'), Uri, Toni Muñoz, Aleix Cirera (Guillem Creus 57').
GOLS: 17' URI (1-0); 24' TONI MUÑOZ (2-0); 29' URI (3-0); 32' Pons (3-1); 40' TONI MUÑOZ (4-1); 47' TONI MUÑOZ (5-1); 88' TONI MUÑOZ (6-1).