El CE Mataró no pot fallar el diumenge al Municipal del Centenari

Continua sent líder de 2a Catalana, però l'avantatge s'ha reduït a només dos punts

  • Divendres, 23 Novembre 2018 12:03

Futbol CE Mataró - Europa B

El CE Mataró ha encadenat dos resultats negatius, primer cedint un empat a casa davant l'Europa B, que era el cuer, i després perdent al complicat camp del Molletense. Tot i això és líder de la 2a Catalana amb dos punts d'avantatge sobre Turó Peira i Montcada, dos equips que van forts com ho demostren les seves golejades del darrer cap de setmana.

L'equip groc-i-negre per tant no pot fallar el diumenge a les 17 hores en el partit que l'enfrontarà al Municipal del Centenari amb el Pubilla Casas, un equip de la zona baixa de la taula. L'equip de l'Hospitalet només té 10 punts, pels 28 que té el CE Mataró, i fora de casa ha perdut quatre partits i n'ha empatat dos (a Sant Pol i Valldoreix).
Però ja se sap que en el futbol no hi ha enemic petit...

L'equip juvenil rep el Mercantil de Sabadell

L'equip juvenil del CE Mataró el dissabte a les 18 hores rep un equip històric del futbol català de base com és el Mercantil de Sabadell, en partit de la Lliga Nacional.
L'equip groc-i- negre ocupa la 5a plaça amb 21 punts i els sabadellencs són 8ens amb 18, per tant es preveu un partit igualat i no pas fàcil.

L'equip femení juga a

Per la seva part l'equip femení té un partit molt difícil, el diumenge a les 17 hores, al camp del Palautordera, que és el líder de la 1a Catalana.