El CE Mataró cau clarament derrotat al camp del Molletense, però continua líder

L'equip mataroní veu com la seva diferència al capdavant de la classificació es redueix a dos punts

El CE Mataró anava el dissabte com a líder al complicat camp de la UD Molletense, i va caure derrotat per un clar 3-1, que fa que, tot i que l'equip groc-i-negre mantingui el lideratge, vegi com la diferència respecte el segon classificat baixi a només dos punts i quedant ja sense més marge d'error.

181118Fu_Molletensecamp

L'equip molletenc, que no havia encaixat cap gol en els últims quatre partits, s'ha mostrat molt sòlid, amb duresa quan feia falta, i amb certa permissivitat arbitral, i molt millor adaptat al seu terreny de reduïdes dimensions i a la pluja, que no pas un Mataró que no s'ha trobat mai còmode.

L'equip local ha obert el marcador a la sortida d'un còrner abans de la mitja hora de joc i a poc de la represa ha fet el segon. L'equip de Raul Monroy ha intentat la remuntada i ha tingut ocasions, però quan faltaven vuit minuts ha arribat la sentència amb el tercer gol local. Ja molt cap al final Uri ha fet el gol de l'honor.

MOLLETENSE 3-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol, Víctor Yustos (Lluís 71'), Dani, Adrián, Isma (Aitor Vàzquez 43'), Parri (Uri 59'), Aitor, Marc Pascual, Kique, Aleix Cirera (Pedro 71') i Guillem Creus (Toni Muñoz 59').
GOLS: 26' Rubiales (1-0); 48' Hanson (2-0); 82' Cordon (3-0); 89' URI (3-1).