El CE Mataró busca el desè triomf de la lliga al camp del Molletense

L'equip mataroní és un sòlid líder de la 2a Catalana que ja ha guanyat quatre partits fora de casa

  • Divendres, 16 Novembre 2018 17:28

El CE Mataró és líder sòlid de la 2a Catalana amb 5 punts d'avantatge. Aquest cap de setmana juga el dissabte a les 16:30 hores al camp del Molletense, a Mollet del Vallès on intentarà retrobar-se amb el triomf després de l'ensopegada a casa davant l'Europa B el passat diumenge. Seria el 10è triomf de la temporada en 12 jornades.

150920Fu_Molletnse-Mataro

El rival està situat en 10è lloc amb 15 punts, tretze per sota de l'equip groc-i-negre. En principi és una rival assequible, però no pas fàcil. El terreny de joc, de reduïdes dimensions, no és el més adequat al joc dels de Raul Monroy, però durant la temporada ja han superat obstacles, per aconseguir quatre victòries en els cinc partits jugats lluny de casa.

El Molletense fins ara al seu camp només ha perdut davant del Sant Andreu Atlètic i ha empatat davant el Parc. Els altres tres partits els ha guanyat.

L'última visita mataronina a aquell camp va ser la temporada 2015-16, a la 1a Catalana, i l'equip groc-i-negre es va emportar la victòria per 1-2. Anteriorment tres visites més a 2a Catalana, amb una altra victòria (2-3), una derrota contundent (5-0) i un empat (2-2), en les temporades 11-12, 12-13 i 13-14.

L'equip femení intentarà aconseguir el primer triomf a casa

L'equip femení del CE mataró, que juga a la 1a Catalana, i que acaba de guanyar el seu segon partit fora de casa al camp del Femení Manu Lanzarote per 1-5, juga el diumenge a la tarda, a les 17 hores, al Municipal del Centenari. Davant el Seagull de Badalona intentarà aconseguir la primera victòria com a local en el campionat.

L'equip groc-i-negre ocupa la 10a plaça amb 8 punts i les badalonines la 8a amb 11 punts.

L'equip juvenil juga a Girona

El juvenil del CE Mataró que tant magnífica campanya està fent a la Lliga Nacional juga el dissabte a les 15 hores a Girona davant l'EF Gironès Sabat.
Els mataronins són cinquens a la classificació amb 21 punts i els gironins ocupen la 14a plaça amb 12 punts.