El CE Mataró veu trencada la seva ratxa immaculada a casa

Ha cedit un empat contra el filial de l'Europa, que era cuer, però que ha demostrat bones maneres

El CE Mataró no ha pogut fer el 10 de 11, ni tampoc aconseguir la seva sisena victòria en els sis partits jugats al Municipal del Centenari. Ha estat quan menys es podia esperar, ja que el visitant era el cuer. Però el filial de l'Europa, que estrenava entrenador, ha demostrat bones maneres, s'ha col·locat molt bé tàcticament i ha impedit que l'equip local pogués arribar amb molt de perill a porteria, i s'ha emportat un punt ben merescut.

Futbol CE Mataró - Europa B

El Mataró jugant amb tres centrals i els dos laterals molt oberts, intentava buscar passades llargues per superar la teranyina del centre del camp visitant. En els primers minuts Toni Muñoz ha tingut una ocasió claríssima en un u contra u amb el porter, però aquest ha desviat a córner, i poc després el mateix jugador, després d'una centrada de Lluís, ha rematat alt també en bona posició per marcar. S'ha anat igualant el partit, fins i tot amb domini gracienc al centre del camp, i un regal d'Oliver al davanter centre visitant haguera pogut significar el primer gol, però la vaselina, amb el porter local fora de l'àrea ha sortit desviada.
Quan semblava que ja s'arribava al descans amb l'empat a zero hi ha hagut una falta uns metres fora de l'àrea i Dani Prieto l'ha transformat en el primer gol, amb un xut ras ajustat al pal.

Futbol CE Mataró - Europa B

A la represa quasi en la primera jugada d'atac visitant un centre-xut des de l'esquerre ha sorprès Oliver i ha donat l'empat a l'equip visitant.
L'equip local havia de tornar a portar la iniciativa. Lluís ha tingut una bona ocasió arribant fins a la línia de fons per la banda però el seu centre-xut s'ha passejat per la línia de gol. El Mataró de tota manera deixava espais per al contraatac de l'equip visitant, que és el que ha estat més a prop de marcar, primer amb un tres contra u que no han sabut resoldre i després amb un xut que ha anat al travesser.
A l'altra banda un bon xut d'Aitor que ha aturat el porter i dues per Aleix Cirera, una en què ha rematat alt i l'altra en la que no ha arribat a rematar dins l'àrea petita.

D'aquesta manera al final l'equip groc-i-negre s'ha quedat amb un punt que li permet mantenir l'avantatge de cinc punts sobre el segon, que també ha empatat a casa.

CE MATARÓ 1-1 EUROPA B

CE MATARÓ: Oliver, Lluís, Kiku (Aitor Gonzàlez 60'), Dani, Isma, Aitor Vàzquez (Víctor Yustos 70'), Parri, Peque (Kique 46'), Marc Pascual, Toni Muñoz (Uri 60'), Pedro (Aleix Cirera 70').
GOLS: 45' DANI PRIETO (1-0); 47' Muñoz (1-1).

Victòries de l'equip juvenil i del femení

L'equip juvenil de Lliga Nacional va guanyar per 2-1 el Palamós en un partit en el qual els locals es van avançar per 2-0 a la primera part amb gols d'Eric Monjonell i Reda Zaroual. A la represa els empordanesos van reduir i van fer patir una mica, però els tres punts es van quedar a casa. El CE Mataró ara és 5è amb 21 punts, i la setmana vinent juga al camp del Gironés, que és 14è.

L'equip femení va aconseguit un gran triomf per 1-5 al camp del Besós Trajana davant el Femení Manu Lanzarote que estava dos punts per sobre a la classificació. Ara l'equip groc-i-negre puja al 10è lloc. En la 10a jornada el pròxim diumenge rep el Seagull Badalona a les 17 hores.