El CE Mataró el diumenge busca el 10 de 11

Amb la visita de l'Europa B podria sumar la sisena victòria seguida al Municipal del Centenari

  • Divendres, 09 Novembre 2018 09:33

El CE Mataró, és líder sòlid de la 2a Catalana, i ho ha de demostrar altra vegada el diumenge a les 17 hores al Municipal del Centenari en ocasió de la visita de l'Europa B.

Futbol CE Mataró - Europa B

Fins ara l'equip de Raul Monroy ha aconseguit nou victòries i per tant en aquesta ja pot aconseguir la desena en onze jornades, i arribar a la trentena de punts. El rival, aparentment és apropiat, ja que només ha sumat un punt fora de casa en tot el que portem de campionat.

L'equip groc-i-negre està demostrant una gran solidesa defensiva a casa on ha guanyat quatre partits pel mateix resultat de 2-0 i només va encaixar gols en el partit contra el Sarrià guanyant per 4-3.

L'equip gracienc, el filial, ja que el primer equip havia vingut moltes més vegades, només ha visitat dues vegades el Municipal del Centenari. Ha estat en les dues últimes temporades i la victòria ha caigut del costat local sempre per la mínima: per 2-1 fa dues temporades i per 1-0 en la passada.

L'equip juvenil rep el Palamós

L'equip juvenil, que acaba d'empatar al camp del líder, l'Espanyol B, i està situat en 6è lloc de la Lliga Nacional amb 18 punts, rep el Palamós el dissabte a les 18:30 hores. L'equip empordanès és 16è amb 10 punts.

181105Fu_JuvenilCEM

L'equip femení juga a Sant Adrià

Per la seva part l'equip femení del CE Mataró que juga a 1a Catalana s'enfrontarà el dissabte a les 18 hores amb el Femení Manu Lanzarote, al Municipal del Besós Trajana.
L'equip groc-i-negre és 14è i penúltim amb 5 punts i el seu rival és 10è amb 2 punts més.

Futbol CE Mataró - Santa Eugènia