El CE Mataró juga el diumenge al capvespre a Sant Andreu

En el Narcís Sala el rep el Sant Andreu Atlètic a les 18 hores

  • Divendres, 02 Novembre 2018 23:59

181103Fu_NarcisSala

El CE Mataró juga el diumenge a les 18 hores al Narcís Sala de Sant Andreu, on entre setmana ha jugat l'Atlètico de Madrid de Copa del Rei. El rep el Sant Andreu Atlètic, el filial de l'equip quadribarrat.

L'equip groc-i-negre que, suposem que jugarà amb la segona equipació, hi va com a líder de la 2a Catalana i amb un confortable avantatge de 5 punts sobre el Montcada, que juga al camp del Valldoreix.

La temporada passada el CE Mataró ja va jugar en aquell camp, contra el Districte 030 CE, que era el nom del filial del Sant Andreu, i es va emportar els tres punts guanyant per 1-3.

Ara els homes de Raul Monroy, que estan jugant amb una gran confiança en les seves possibilitats, busquen novament un triomf que els consolidi en el primer lloc, abans d'afrontar una part del calendari teòricament assequible. En les pròximes cinc jornades l'equip groc-i-negre tindrà rivals de la part baixa, fins que en la darrera jornada de l'any i en la primera de l'any 2019, s'hagi d'enfrontar contra Premià i Sant Pol, en els dos últims partits de la primera volta.

L'equip femení juga a casa el diumenge a la tarda

Per la seva part l'equip femení juga el diumenge a les 16:45 hores al Municipal del Centenari contra el Santa Eugènia. L'equip groc-i-negre, que és 12è amb 5 punts, cerca la primera victòria a casa contra un equip que ocupa la 14aa plaça amb 4 punts.

L'equip juvenil a buscar la sorpresa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

L'equip juvenil del CE Mataró visita el líder, l'Espanyol B, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el dissabte a les 18:30 hores. L'equip blanc-i-blau compta amb 25 punts i l'equip gorc-i-negre és 7è amb 17.