El CE Mataró vol refermar-se en el liderat el diumenge al migdia

En horari poc habitual, degut al Barça- Madrid, rep el Young Talent de Badalona

El CE Mataró, després de jugar al camp del Valldoreix per primera vegada, rep aquest diumenge un altre rival inèdit, el Young Talent Badalona Sud. El partit es juga a les 12 hores del migdia enlloc de les 17 hores habituals, per evitar la coincidència amb el Barça - Madrid, que es juga la tarda del diumenge.

Futbol CE Mataró - Sarrià

L'equip badaloní la temporada passada va quedar campió del grup 4t de 3a Catalana, on jugaven els equips mataronins, i de moment està a la zona intermèdia de la taula i ha perdut tots els partits que ha jugat com a visitant. L'equip groc-i-negre, per tant, si juga al màxim, sense menysprear el rival, hauria de fer-se amb la vuitena victòria consecutiva, que el consolidarien en el lideratge de la 2a Catalana.

Futbol Mataronesa - Young Talents

L'equip juvenil rep la visita del Nàstic B el dissabte a la tarda

L'equip juvenil, que juga a la Lliga Nacional, el dissabte a la tarda a les 19 hores, la visita del Nàstic de Tarragona B. Després d'empatar al camp del Girona B, l'equip groc-i-negre és 6è de la classificació amb 16 punts, mentre que els tarragonins són 11ens amb 10 punts.

L'equip femení juga al camp del Júpiter

Per la seva part l'equip femení juga el diumenge a les 20 hores al camp del Júpiter en partit de 1a Catalana. És un partit complicat, ja que el Mataró és 10è amb 4 punts i l'equip barceloní és 5è amb 10.