El CE Mataró rep el Masnou el diumenge a la tarda

Si no hi ha un miracle serà l'últim partit de la temporada al Municipal del Centenari

El CE Mataró, el diumenge a les 17 hores, rep el Masnou, en el que és l'últim derbi maresmenc a casa de la temporada, en la penúltima jornada del campionat. I si ho hi ha un miracle serà també l'últim partit de la temporada a casa, perquè és molt difícil que l'equip groc-i-negre pugui arribar a jugar la promoció d'ascens, tal com ho va fer l'any passat.

Els d'Alberto Aybar ho tenien força a l'abast fa unes jornades, però tot es va torçar i s'han vist superats per un Argentona, que acaba molt fort el campionat i si no passa res molt estrany serà l'equip que jugarà la promoció, mentre que la Guineueta ho té tot a la mà per pujar de forma directa.

180107Fu_MasnouCEM3

En aquest últim partit a casa el CE Mataró rep el Masnou, un equip que la temporada anterior jugava a 1a Catalana, i que no estat massa bé aquest any. El que sí va fer bé però va ser guanyar al Mataró per 3-1 a la 1a volta, en un dels tres únics partits que el Mataró ha perdut fora de casa en tot el campionat (Llefià, Masnou i Argentona).

Aquest partit havia estat fins i tot de 3a Divisió en tres ocasions, sempre amb victòria local: 1980-81 (2-0), 2006-07 (2-0) i 2007-08 (4-1). També havien jugat a l'antiga Preferent 6 vegades. I la darrera visita del Masnou va ser la temporada 2009-10 quan en partit de 1a Catalana van guanyar per 4-5.

Crònica de l'última visita masnovina a Mataró