Diumenge hi ha dos derbis locals de 3a Catalana

Es juguen al camp del Salesians, on actua Cirera de local, i al Municipal de La Llàntia

Interessant jornada de 3a Catalana aquest cap de setmana, altra vegada amb dos derbis de la nostra ciutat, que es disputaran el diumenge al migdia al camp del Salesians, on de moment actua la UD Cirera com a local i al Municipal de La Llàntia. També la UD Molinos juga a casa.

Futbol Mataronesa - Cirera

La UD Cirera, després de la victòria entre setmana davant un dels líders, el Young Talent, s'ha situat en tercer lloc amb 37 punts, a dos punts d'aquest equip i el Singuerlín, i per tant en disposició de lluitar per l'ascens. Aquest diumenge a les 12:30 hores rep al camp de Salesians a la UD Mataronesa, que està situada en 10è lloc amb 24 punts.

Futbol Rocafonda - La Llàntia

En l'altre derbi l'AD La Llàntia, que està en zona tranquil·la, en 7è lloc amb 28 punts, i rep el Rocafonda, equip molt irregular, que ha tornat a la cua amb 13 punts.

També juga a casa la UD Molinos, equip que està quart lloc amb 35 punts, a només 4 del primer i per tant també amb opcions. Rep a les 12 hores el Calella, tot un històric que està en penúltim lloc amb 14 punts.

Finalment el sisè equip, el Pla d'en Boet, que és 14è amb 17 punts, juga el dissabte a la tarda a les 18:15 hores, al camp del Cabrils, euqip que esta situat en 6è lloc amb 31 punts.