El Cirera guanya, amb moment de glòria per al porter Toni

El porter reaparegut va aturar un penal en el darrer minut donant la victòria al seu equip, que se situa a dos punts del líder

La UD Cirera jugava ahir al vespre al camp del Salesians, on ara juga com a local per obres al Municipal de Cirera, un partit que s'havia ajornat en la primera jornada d'aquest any. El rival era dur, el Young Talent de Badalona Sud, l'equip que durant quasi tot el campionat ha dominat la classificació de 3a Catalana, i que encara està a dalt compartint el primer lloc amb el Singuerlín de Santa Coloma de Gramenet. I l'equip groc va aconseguir els tres punts que el situen a només dos punts dels primers i amb tota la capacitat i l'ambició per lluitar per l'ascens a 2a Catalana. Aquest resultat també afavoreix un altre equip de la ciutat, la UD Molinos, que també estarà ficat a la lluita perquè està a només quatre punts dels líders. L'emoció fins al final del campionat sembla assegurada.

Així està la classificació de 3a Catalana

180125Fu_Cireracrit

Toni Rodríguez reapareix i salva el triomf aturant un penal en el darrer minut

El partit va tenir un punt d'especial emoció, ja que Toni Rodríguez va figurar ja a l'onze incial, després d'haver tingut uns minuts en el partit del passat diumenge davant el Pla d'en Boet. Recordem que aquest porter degut a un gravíssim accident laboral ha estat apartat dels terrenys de jo. Però aquest jugador ha estat un exemple de superació, esforç i perseverència i superant totes les adversitats ha pogut tornar a jugar.
Però la festa que suposava aquest retorn va tenir un punt culminant quan en el darrer minut del partit va aturar un penal i va salvar el triomf per al seu equip.

180122Fu-Toniporter

Pol Esperalba havia marcat en el primer temps

El partit va ser molt intens, com ja s'esperava. L'equip local es va avançar amb un gran xut de Pol Esperalba a l'escaire en el minut 18 de joc. Després els dos equips van continuar buscant el gol i va haver-hi moltes ocasions a les dues porteries, amb grans aturades de Toni i també del porter visitant i el marcador no es va moure.
I en el darrer minut va arribar el moment de glòria que ja hem comentat i en Toni va aturar el penal llançat per l'equip visitant.

UD CIRERA 1-0 YOUNG TALENT BADALONA SUD

UD CIRERA: Toni, Cristian Romero (Isaac 71'), Izar, Alberto, Peque, Álvaro, Matas (Albert Garrido 66'), Baba (Othman 71'), Joel, Kaddur, Pol (Aleix 71').

A post shared by UD Cirera (@ud_cirera) on