Cirera, amb l'alegria del retorn de Toni, i Molinos guanyen els derbis de 3a

També la Mataronesa va sumar els tres punts aquest cap de setmana

La primera jornada de la segona volta de 3a Catalana ens portava dos derbis locals que se'ls van emportar els mateixos equips que els havien guanyat en la primera jornada del campionat: UD Cirera va derrotar el Pla d'en Boet i UD Molinos va guanyar el Rocafonda.
També la Mataronesa va guanyar el seu partit i La Llàntia va perdre fora de casa, quedant equilibrat el balanç de la jornada, amb tres guanyadors i tres perdedors.

Futbol Cirera - Pla d'en Boet

UD CIRERA 3-0 PLA D'EN BOET

UD CIRERA: Jan Pol (Toni Rodríguez), Cristian Romero (Ximillo 78'), Izar, Albertito (Isaac 78'), Peque, Álvaro Yustos, Matas Baba, Joel (Aleix 69'), Kaddour, Pol (Othman 68').
PLA D'EN BOET: Jairo, Elías (Marc Pérez 59'), Carlos (Liso 78'), Javi, Carrasco, Valencia, Vela (Cortés 59'), Reyes, Miquel (Marcial 78'), Eric (Moha 68'), Moussa.

L'equip cirerenc va guanyar aquest derbi jugat al camp de Salesians, i continua enganxat a la lluita en la zona alta. L'equip groc va sortir amb força i va gaudir de bones ocasions i Albertito va avançar-los en el marcador a la mitja hora de joc.

Futbol Cirera - Pla d'en Boet

L'equip visitant va intentar la reacció, però amb espais el Cirera es va mostrar molt perillós i va sentenciar amb gols d'Izar i Pol ja a la segona part. I en el tram final es va viure la gran alegria del retorn del porter Toni Rodríguez un any i mig després del seu greu accident laboral. Enhorabona, Toni!

180122Fu-Toniporter

ROCAFONDA 3-4 UD MOLINOS

CF ROCAFONDA: Mérida, Benguerel, Rosa, Almazán, Bermúdez (Youness 58'), Chennaki, Aguila (Touré 66'), Denbo, Alhagie (Marc Bou 58'), Soufian, Víctor Ariel.
UD MOLINOS: Ramos, Adrián, Abel Moreno (Marc 68'), Héctor, Artero, Roca, Bustos (Rubén Moreno 68'), Campos (Isra 58'), Toni Martín, Uri Martín (Manrique 46'), Sergio Cobo (Óscar 58').

Gran partit el viscut al Municipal de Rocafonda en el qual l'equip visitant va donar mostres de la qualitat de molts dels seus jugadors, amb experiència en categoria superiors, però que va acabar patint.

Futbol Rocafonda - Molinos

El Rocafonda es va avançar amb gol de Chennaki, però el Molinos va començar  a carburar i abans del descans ja va remuntar amb gols de Toni Martín i Héctor, i a l'inici de la segona part Bustos i Manrique van fer pujar dos gols més al marcador, que semblaven decidir el matx. Però amb els canvis va baixar el seu ritme i Marc Bou i Soufian van reduir diferències i es van viure uns darrers 20' de gran emoció.

Futbol Rocafonda - Molinos

UD MATARONESA 4-0 LA SALUD BADALONA

UD MATARONESA: Marcos, Hidalgo (Koke 77'), Cobos, Lianes (Axel 39') (Espín 63'), Aitor, Beltran, Nogales, Miguel, Ibra (Cristian 84'), Fort i Badr.

Gran victòria de l'equip arlequinat, que va demostrar el seu gran moment de joc, combinat amb una gran eficàcia davant de porteria, manifestada amb aquesta golejada. Lianes i Cobos van marcar a la primera part i Axel i Aitor ho van fer a la segona.

LLOREDA 2-0 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Lloret, Hassan (Chamarro 71'), Llavero (Arafan 56'), Càmara, Jordi Cano, Vega (Kanteh 56'), Ibu, Jerreh, Salvia, Yusupha (Omar 56'), Said.

L'equip llantienc no va poder trencar la magnífica ratxa de l'equip badaloní, que porta vuit jornades sense perdre i s'ha enfilat a la part alta. Els locals van decidir el matx amb dos gols en un minut al tram final de la primera part.