El darrer derbi de la primera volta de 3a Catalana acaba en taules

En ell Mataronesa i La Llàntia van empatar. Cirera i Pla d'en Boet van obtenir dos valuosos triomfs

La darrera jornada de la primera volta de 3a Catalana ens va deixar un empat en el darrer derbi d'aquest primer tram de campionat entre Mataronesa i La Llàntia i també dos valuosos triomfs de Cirera i Pla d'en Boet. En canvi Molinos i Rocafonda van equilibrar el balanç amb dues derrotes.

Futbol Mataronesa - La Llàntia

UD MATARONESA 2-2 AD LA LLÀNTIA

UD MATARONESA: Marcos, Álex, Cobos (Aitor 72'), Moya, Beltrán, Nogales (Espín 83'), Miguel, Ibra, Fort, Badr, Marcelo (Axel 27').
AD LA LLÀNTIA: Lloret, Serrano, Llavero, Ibra, Jordi Cano, Camara, Ángel Vega (Omar 60'), Ibu, Jerreh,Yusupha (Xavi Artero 83'), Said (Montes 71').

La Mataronesa arribava crescuda després de la victòria en el derbi davant el Molinos i es va veure un partit molt disputat entre dos equips que estan en zona tranquil·la i van camí d'assegurar la permanència. Els arlequinats es van avançar amb gol d'Axel a la mitja hora, però ben aviat va empatar Ángel Vega. I quan es portaven pocs minuts de la represa Ibu va avançar als llantiencs. Ja en temps afegit Aitor va establir l'empat definitiu.

PLA D'EN BOET 3-2 LA SALUT

PLA D'N BOET: Moreno, Javi, Carlos, Elías, Carracso, Valencia, Miquel, Reyes, Vela (Lico 81'), Eric (Cortés 46'), Moussa.

Important triomf del Pla d'en Boet sobre un rival directe que li permet escalar uns llocs a la taula i allunyar-se de la zona de descens. Els visitants es van avançar poc després de la mitja hora. Ja ben a prop del descans va empatar Miquel, però els badalonins encara van tenir temps d'avançar-se altra vegada. Va ser un cop dur, però el Pla d'en Boet va saber reaccionar i a la represa va remuntar amb dos gols de Moussa Traoré en pocs minuts quan ja faltaven un quart d'hora per al final.

ROCAFONDA 0-6 POBE SEC

ROCAFONDA: Mérida (Suàrez 50'), Benguerel, Rosa, Gerardo Almazán, Marc Bou, Aguila (Bermúdez 50'), Dembo, Chennaki (Youness 60'), Soufian (Soto 50'), Alhagie i Víctor (Touré 74').

Després del gran partit que van fer a Premià de Dalt els rocafondins van oferir una imatge ben diferent i van caure goleats a casa davant un rival directe. Els barcelonins ja dominaven al descans per 0-2.

POMAR 2-5 UD CIRERA

UD CIRERA: Jan Pol, Cristian R., Izar, Alberto (Aleix 46'), Peque, Alvaro, Matas, Baba, Joel, Othman (Kaddour 70'), Pol.

Exhibició del Cirera que no va deixar passar l'oportunitat de puntuar al camp del cuer i ho va fer golejant, per convertir-se novament en l'equip mataroní més ben situat de 3a. Al descans ja dominava per 0-3 amb gols de Joel, Peque i Izar. A la represa va marcar l'equip badaloní, però Aleix i Pol van decidir que no s'havia de patir fent pujar el 1-5.

LLOREDA 2-0 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Ramos, Marc, Abel Moreno, Héctor, Adrià Artero, Roca (Keita 83'), Adrián García (Isra 66'), Augusto Campos (Manrique 75'), Toni Martín, Óscar i Sergio Cobo (Javi Bustos 66').

L'equip blanc-i-blau va perdre al camp d'un equip badaloní que està en molt bona ratxa (set setmanes sense perdre) i amb ganes de tornar a 2a. L'equip molinenc va aguantar bé i va tenir opcions, però els locals van estar més encertats de cara al gol marcant als 57' i sentenciant ja molt a prop del final.