Gran jornada a 3a Catalana per començar el nou any

Tenim dos derbis interessants a Molins i La Llàntia

La 16a jornada de 3a Catalana de futbol, que és la primera de l'any 2018, es juga íntegrament el diumenge 7 de gener i ens porta dos interessants derbis locals.

El primer derbi començarà al Municipal del Vista Alegre- Molins a les 12 hores i allà s’enfronten UD Molinos, el millor equip mataroní a la classificació (3r amb 29 punts) i la UD Mataronesa (11è amb 20). La temporada passada aquest derbi acabà amb 3-2 per a l’equip blanc-i-blau.

Futbol La Llàntia - Pla d'en Boet

Un quart d’hora més tard al Municipal de La Llàntia, l’equip llantienc (7è amb 26 punts) rep el Pla d’en Boet (12è amb 16). La temporada passada el resultat va ser de 0-1 favorable als visitants.

També s'havia de jugar un altre gran partit a Cirera on l’equip local (4t amb 28 punts) rebia el líder, el Young Talent de Badalona (1r amb 36 punts), però el partit s'ha ajornat degut a les obres que s'estan efectuant a les instal·lacions del Municipal de Cirera.

Fora de casa només hi juga el Rocafonda (cuer amb 10 punts) que visita el Premià de Dalt (9è amb 21 punts) el diumenge a les 12 hores.