El CE Mataró no pot guanyar el "seu" Trofeu Iluro

Ha perdut per 1-2 davant el SJ At. Montcada de 1a Catalana

El CE Mataró no s'ha pogut fer amb la 30a edició del "seu" Trofeu Iluro, ja que ha caigut derrotat per 1-2 davant el San Juan At. Montcada, equip de 1a Catalana, o sigui d'una categoria per sobre de l'equip mataroní.

170820Fu_Iluro

El partit s'ha jugat al Municipal de Rocafonda pel fet que el Municipal del Centenari encara no tenia enllestides les obres de millora de la instal·lació elèctrica i de l'enllumenat, que han fet que l'equip groc-i-negre hagi hagut d'entrenar al Camí del Mig durant aquesta pretemporada.

L'equip d'Alberto Aybar ha començat molt bé, donant bones sensacions, tal com havia passat el dijous davant el Júpiter, un altre equip de 1a Catalana al qual va derrotar per 2-1 al Camí del Mig, i Ricky ha avançat el seu equip rematant una bona centrada d'Aitor.

170820Fu-Ricky

Però a poc a poc l'equip montcadenc, més acostumat a jugar en un camp de petites dimensions com és el de Rocafonda, ha imposat el seu joc més directe i ha posat a prova en diverses ocasions a Pol Andiñach, fins que a la sortida d'un córner ha aconseguit empatar el partit. També Bargalló ha estat a prop del segon però el porter visitant s'ha lluït.

A la represa el porter visitant s'ha tornat a lluir en un u contra u davant Youssef i mitjan segona part els montcadencs han decidit el partit amb un gol en un rapidíssim contraatac. Fins al final el Mataró, que avui lluïa la samarreta suplent amb els colors de la ciutat, ha dominat completament i ho ha intentat, però sense sort.

CE MATARÓ 1-2 SAN JUAN AT. MONTCADA

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Isma, Kiku, Sergio López, Dani Gonzàlez, Parri, Víctor Granero, Ricky, Rodri, Bargalló i Aitor Gonzàlez. Després han jugat el porter Cesc de Bode i també Víctor Yustos, Sergi Sànchez, Fiti, Youssef, Palanco i Àlex Cañadilla.

170820Fu_Minut