El CE Mataró 2017-18 pren forma... i ja coneix rivals

Alberto Aybar ja té la pantilla quasi tancada per intentar l'ascens a 1a Catalana

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dilluns, 10 Juliol 2017 18:12

Equip CE Mataró

El CE Mataró ja coneix el grup i el calendari de la temporada 2017-18 a 2a Catalana de futbol en la qual intentarà novament l'ascens a 1a Catalana, del qual va estar tan a prop aquesta temporada.

Dels rivals de l'equip groc i negre n'hi ha 9 que són coneguts de la passada temporada: Guineueta (3r), Llefià (4t), Europa B (5è), Sant Adrià (7è), Sant Pol (8è), Sarrià (9è), Canyelles (10è), Besós Baró Viver (11è), Llavaneres (12è).

Com a equips nous tenim dos equips maresmencs que han baixat de 1a Catalana, que són Masnou i Fundació Hermes de Montgat. I a més sis que han ascendit, dos com a campions de 3a, que són el Districte 030 CE de Barcelona (filial del Sant Andreu i campió del grup 4t) i el Piferrer At. també Barcelona (campió del grup 11è), i quatre com a subcampions i guanyant la promoció, que són, l'Argentona (2n del grup 4t), Sant Andreu de la Barca (2n del grup 8è), Montcada (2n del grup 6è de 3a) i Parc de Barcelona (2n del grup 9è),

Ha desaparegut del grup el Premià de Mar, que jugarà al grup 4, el del Vallès, Osona i Bages. Això farà que hi hagi 5 equips maresmencs i per tant 20 derbis de la comarca durant la temporada.

170710Fu_Aybarpresi

La plantilla quasi està tancada

De moment ja s'ha confirmat la continuïtat de Pol Andiñach, Lluís, Isma, Kiku Parcerisas, Sergi Sànchez, Sergio López, Parri, Fiti, Aitor Gonzàlez, Bargalló, Ricky, Bustos, Palanco i Rodri. I s'ha fitxat el porter Cesc De Bode del Blanes, i també a Marcel (Vilassar Mar), Kamal (ex del juvenil del Sant Andreu i Granollers), Víctor Granero (Premià deMar), Dani Gonzàlez (Grama i Vilassar B) i Víctor Yustos (Molletense), que ja havia jugat al CE Mataró l temporada 2012-13. Possiblement s'incorpori també algun jugador que pugi del juvenil (com Ferran Barrera) i durant la pretemporada vindran alguns jugadors més a prova per poder acabar de tancar la plantilla.

Equip CE Mataró

El que està clar és que el nou tècnic conserva el bloc de l'equip que la temporada passada va fregar l'ascens, i amb les noves incorporacions és optimista de cara a poder assolir l'objectiu de l'ascens aquesta temporada.

Avui dimarts el nou tècnic ha reunit a tota la plantilla per fer una reunió de primera presa de contacte, que acabava amb un sopar de germanor, per anar fent "pinya". La pretemporada començarà el dia 7 d'agost, quatre setmanes abans de l'inici de la temporada, que serà el dia 3 de setembre a Barcelona al camp del Canyelles. El primer partit a casa serà el dia 10 de setembre contra el Guineuta, en un camp Municipal del Centenari que està veient com es canvia tota la seva instal·lació elèctrica.