L'equip femení de la UD Molinos guanya el derbi al final d'una gran campanya

L'equip blanc-i-blau va guanyar per 0-3 al camp del Mataró tancant una ratxa de 16 partits sense perdre a 2a Catalana

Aquest passat diumenge va acabar la temporada de la 2a Catalana femenina de futbol on l'equip de la UD Molinos ha fet una gran campanya, quedant en tercera posició. En la darrera jornada va guanyar el derbi local al Municipal del Centenari davant el CE Mataró per 0-3.

170528Fu_CEMMolinosfem1

Van jugar per la UD Molinos: Sandra Sanz, Claudia Chica, Sílvia Montero, Paula Delgado, Glòria Almendro, Marta Mateos, Noélia Montoya, Carla Delgado, Sílvia Salvador, Sara Montero i Eva Guerrero. I suplents Laura Àlvarez, Lídia Rodríguez Peral i Aroa López. Van marcar Noèlia Montoya, Carla Delgado i Sara Montero, que amb 32 gols ha quedat com a tercera màxima golejadora del grup.
I pel CE Mataró: Míriam Contreras, Sandra Blanch, Nina Busqué, Paula Gonzàlez, Dúnia Escariz, Ariadna Velasco, Melanie Sheenan, Laia Garcia, Ceney Fanlo, Meritxell Guardia i Marta Comas. I suplents: Aldana Cini, Helena Roca i Aroa Garcia.

170528Fu_CEMMolinosfem3

Gran campanya de la UD Molinos per acabar en tercer lloc

La UD Molinos ha acabat tercera amb 61 punts, per darrere de Lourdes de Mollet (73) i Vilassar de Mar (70).

Cal destacar que l'equip blanc-i-blau ha acabat el campionat amb 16 jornades seguides d'imbatibilitat, ja que des de la 10a jornada del dia 11 de desembre no ha perdut cap partit. O sigui tota la segona volta més els tres últims partits de la primera volta sense conèixer la derrota.

A part de tot això el Molinos ha estat el segon equip més golejador amb 133 gols a favor i només n'ha encaixat 26 en contra.

El CE Mataró ha acabat en vuitè lloc en el seu debut

L'equip groc-i-negre que debutava a la competició ha acabat en 8è lloc amb 40 punts amb 88 gols a favor i 63 en contra.

170528Fu_CEMMolinos2