El Pla d'en Boet guanya el derbi contra la Mataronesa i respira més tranquil

El Molinos va guanyar a casa i La Llàntia va perdre a fora

La jornada del passat cap de setmana a la 3a Catalana de futbol tenia un partit destacat al Municipal del Pla d'en Boet, on l'equip local rebia, en un derbi local, a la UD Mataronesa. I altra vegada, com havia passat la setmana anterior a La Llàntia, els punts van ser per a l'equip més necessitat el Pla d'en Boet.

Els altres dos equips mataronins van tenir resultats contraris. La UD Molinos va guanyar a casa i La Llàntia va perdre a fora, tots dos pel mateix resultat de 2-0.

Futbol Pla d'en Boet - Mataronesa

PLA D'EN BOET 2-1 UD MATARONESA

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Fernàndez, Moussa, Marc Palau, Silva (Valencia 61'), Àlex Palau (Cortés 73'), Eric, Ito Palanco (Valle 61'), Carlos Gonzàlez, Vela (Javi 61').
UD MATARONESA: Rafa, Oriol, Carlos, Mosquera, Navarro, Vicente, Koke, Campaña (Torrecillas 46'), Àlex, Manolo (Jurado 66') i Aldo (Miguel 89').

L'equip groc va guanyar el derbi jugat el passat dissabte al Municipal de Pla d'en Boet i d'aquesta manera obté tres punts que li serveixen per respirar una mica més tranquil i veure la salvació més a prop, ja que la zona de perill queda ja a 5 punts a falta de 15 per disputar.

L'equip local es va avançar al quart d'hora de joc amb gol de Moussa Traoré i poc després van fer el segon gràcies a Vela. El Pla d'en Boet va saber controlar bé la situació a partir d'aquell moment i només en temps afegit va arribar el gol de l'honor dels arlequinats a càrrec d'Oriol Llop.

UD MOLINOS 2-0 VILASSAR DALT

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Isaac Ramos (Gorka 72'), Abel Moreno (Marc 56'), Hèctor Deniz, Llavero, Roca, Badre, Augusto Campos (Adán Nevado 83'), Rubén Moreno (Beltran 72'), Oscar (Adrián 56'), Manrique.

L'equip blanc-i-blau va guanyar un altre partit a casa, amb dos gols de Badre, un a la mitja hora de joc, i l'altre ja quan s'acabava el temps i que va donar la tranquil·litat quan els visitants estaven buscant l'empat. Amb aquests dos gols Badre Dahbi se situa, ja amb 31, com el màxim golejador del grup. I amb aquest triomf, l'equip molinenc, es confirma com el millor equip mataroní de la categoria, situat en el 6è lloc de la classificació.

Futbol Molinos - La Llàntia

VILASSAR MAR B 2-0 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Picó, Guti (Ángel Vega 69'), Blasco, Adrià Artero (Xavier Artero 77'), Jordi Cano, Chamarro, Said, Jerreh, Seidou (Ibra 62'), Ibu (Delfín 69'), Sergio Cobo (Toni Martín 69').

L'equip llantienc va perdre al camp d'un equip que estava 9 punts per sota, però tot i la derrota l'equip verd ja té la permanència assegurada, ja que a falta de 15 punts per disputar en porta 17 sobre la zona de descens.

Els vilassarencs van obtenir el triomf a la segona part amb dos gols marcats en pocs minuts quan s'apropava la mitja hora de joc.