CE Mataró i UD Cirera, els dos equips de 2a Catalana, es desplacen

El líder defensa la seva posició al camp del Canyelles i els cirerencs visiten el Llefià

Els dos equips de la nostra ciutat de 2a Catalana es desplacen aquest diumenge al migdia buscant tres punts que els vagin acostant als seus objectius.

Futbol CE Mataró - Llefià

El CE Mataró, que és el líder amb un punt d'avantatge sobre el segon, que és la Fundació Grama, i 4 sobre el tercer, visita a les 12 hores el camp del Canyelles a Nou Barris, on l'espera un equip que no va començar massa bé, però està travessant un bon moment. En efecte acaben de guanyar en derbi de rivalitat a la Guineueta per 2-3, i abans a l'Europa B per 2-0 a casa seva i el Lloreda per 1-4 també a domicili. Aquests nou punts els han fet pujar fins a la 8a plaça a 13 punts del Mataró.

A la primera volta el CE Mataró va guanyar per 2-0. I l'equip groc-i-negre ha visitat quatre vegades aquell camp amb 1 derrota, 2 empats i 1 victòria (per 2-3) en la darrera visita la temporada 2014-15. En aquesta ocasió el Mataró, que porta 11 jornades seguides sense perdre, busca tres punts importants que el consolidin com a líder. Els 10 gols encaixats en aquests 11 partits són un bon indicatiu del bon moment defensiu de l'equip d'Alberto Encinas, tot i les baixes que està tenint.

Futbol Cirera - Martinenc B

La UD Cirera, per la seva part, es desplaça també a les 12 hores a Badalona al camp del Llefià, la darrera víctima del CE Mataró, però que va demostrar tenir un bon potencial al Municipal del Centenari, i que està situat en el 3r lloc de la classificació amb 44 punts, a 5 punts del líder. Ben diferent és la posició de l'equip d'Antonio Gonzàlez, que situat en 13è lloc amb 28 punts, lluita per evitar el descens, i que necessita sumar fora de casa per tenir una mica de coixí respecte a la zona de descens.

A la primera volta a Cirera el Llefià va aconseguir guanyar per 0-1, però ara vol recuperar alguna cosa, tal com va fer en les dues temporades en les quals va empatar al camp badaloní.