El Cirera i el Mataró juguen el diumenge contra rivals assequibles

El Cirera rep el Canyelles, rival directe, i el Mataró visita el Carmel, que és cuer

Aquest cap de setmana es tanca la primera volta del campionat de 2a Catalana i els dos equips de la nostra ciutat, després del derbi del passat diumenge, tenen partits força assequibles.

Cirera-

La UD Cirera (14è amb 16 punts) juga al Municipal de Cirera davant el Canyelles (12è amb 19) i per tant una victòria seria molt important per donar un pas cap amunt. I la bona imatge donada la setmana passada en el derbi indiscutiblement fa sentir optimista a l'entorn cirerenc. La temporada passada el resultat va ser d'empat a 1 gol i l'anterior el Cirera va guanyar per 1-0.

Mataró 4-1 Carmelo

El CE Mataró juga al Municipal del Carmel a Barcelona contra el cuer. Fa dues temporades el Mataró va guanyar allà per 0-2, però les dues temporades anteriors hi havia perdut per 2-1. El Carmel fins ara només ha pogut empatar dos partits a casa seva i en els altres sis ha perdut, per tant és un camp on al Mataró, si aspira a l'ascens, només li valen els tres punts, tot i que de ben segur haurà de superar un ambient sempre força desfavorable.