El CE Mataró destapa el pot dels gols i torna a ser segon

L'equip groc-i-negre ha fet un molt bon partit per golejar al camp del Martinenc B

161218Fu_3rgol

El CE Mataró ha aconseguit un triomf important per 2-4 al camp del Martinenc B, que li permet situar-se en el segon lloc de la taula, ja que el rival ciutadà, la UD Cirera, li ha donat un cop de mà superant la Guineueta, fins ara segon, per 1-0. L'equip groc-i-negre avui tenia quasi l'obligació de guanyar, si volia mantenir-se fort a la part alta de la taula, després de dos partits en els quals només havia pogut sumar un punt. El rival, el Martinenc B, era assequible, perquè era de la part baixa, però el fet de jugar al camp Municipal del Guinardó de dimensions més reduïdes que el Municipal del Centenari, i la necessitat de puntuar que tenia també l'equip barceloní ja se sabia que podrien complicar la cosa.

161218Fu_Camp

Domini visitant al camp i local en el marcador

Després d'uns primers minuts de tempteig quan s'acabava de superar el quart d'hora de joc i en una  jugada en què defensa i porteria no han estat massa fines, l'equip local s'ha avançat. A partir d'allà la primera part ha estat un monòleg absolut del Mataró que ha tancat el rival dintre la seva àrea i ha gaudit de moltíssimes d'ocasions de gol a peus de Ricky, de Mario i d'Aitor, però la pilota no volia entrar.

161218Fu_OcasioRicky

Fins que a falta de dos minuts per al descans una falta llançada des de molt a prop de la línia de banda dreta per Aitor s'ha colat dins la porteria, gràcies a un dels seus tocs magistrals.

161218Fu_1rgol

Però el Mataró ha continuat buscant el gol en el poc temps que quedava, i en un contraatac, amb dos jugadors mataronins a terra al centre del camp després d'haver estat objecte de faltes no assenyalades, l'equip local ha tornat a avançar-se. Era la segona vegada que arribaven a la porteria de Joel i feien el segon gol.

En un minut es capgira el marcador

161218Fu_Rematada Óscar

A la represa s'ha mantingut la tònica de la primera part i el Mataró ha tornat a ser amo i senyor del partit, gaudint de moltes oportunitats de gol. I poc després que entrés Marcelo per Parri, passant Óscar al centre del camp, en un minut ha donat la volta al marcador, amb un xut d'Aitor des de l'esquerra i un altre de Marcelo des de la frontal en un contraatac molt ben portat per tot l'equip.

161218Fu_3rGol

A partir d'aquí l'equip local ha avançat línies i per uns moments la defensa mataronina ha patit i Pol, que havia substituït Joel al descans, ha fet una intervenció providencial a un xut a boca de canó, salvant l'empat, i mostrant-se segur en les pilotes penjades.

161218Fu_Pol

Però això ha durat poc i l'equip groc-i-negre ha tornat a controlar la situació i el juvenil Marcos Sanmartín, que acabava d'entrar, ha fet el gol de la tranquil·litat rematant una bona centrada de Marcelo des de l'esquerra.

MARTINENC B 2-4 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel (Pol 46'), Lluís, Sergi Sànchez, Rueda, Isma, Parri (Marcelo 61'), Fiti (Carlos Medina 82'), Mario, Óscar, Aitor (Marcos Sanmartín 80') i Ricky.
GOLS: 16' Roger (1-0); 43' AITOR (1-1); 45' Roger (2-1); 63' AITOR (2-2); 64' MARCELO (2-3); 86' MARCOS SANMARTÍN (2-4).