El CE Mataró rep el diumenge un rival inèdit davant el qual no pot fallar

La UD Cirera juga dissabte al Nou Sardenya buscant uns punts necessaris per sortir del descens

En la jornada d'aquest cap de setmana de 2a Catalana el CE Mataró juga a casa i la UD Cirera juga a fora i tots dos busquen punts importants per als seus objectius, ara mateix diferents.

161204Fu_CEMataróLLeifà

El CE Mataró va veure trencada el passat diumenge la seva bona ratxa de sis jornades sense perdre i això li va impedir fer-se amb el liderat i continua en segon lloc a dos punts del líder, la Fundació Grama. I el diumenge a les 16:30 hores rep, al Municipal del Centenari, un rival inèdit, l'equip de l'Esportiu Can Pi de l'Hospitalet de Llobregat, que és el penúltim classificat i davant del qual és d'esperar que l'equip groc-i-negre, si surt sense confiances, pugui tenir una tarda una mica plàcida... que ja li tocaria. L'equip hospitalenc ha perdut tots els partits jugats fora de casa, menys un, el que va guanyar al camp del Cirera.

Per la seva part la UD Cirera, que està en zona de descens, es desplaça el dissabte a les 19:15 hores al Nou Sardenya per enfrontar-se a un equip que està a la zona intermèdia de la taula, davant del qual buscarà tres punts necessaris. La temporada passada el resultat va ser d'empat a un gol.

161113Fu_UDCirera