La UD Cirera organitza un torneig de promeses amb gran nivell

El dia 6 es juga en categoria aleví i el dia 8 en categoria benjamí, amb presència dels millors equips catalans i alguns de fora

161206Fu_Torneig Cirera

Aprofitant els dos dies festius d'aquesta setmana la UD Cirera organitza al Camp Municipla de Cirera, el 5è Torneig Promeses SPALL - UD CIRERA, amb un gran nivell entre els equips participants.

El dimarts dia 6 està dedicat a la categoria aleví amb la participació de Sabadell, Villareal, Aqua Hotel, Badalona, L'Hospitalet, FC Barcelona, Mercantil Sabadell, Sant Andrue, Jabac Terrassa, Espanyol, Levante, Llagostera, Bordeta Lleida, Cornellà, València i UD CIRERA.

El dijous dia 8 estarà dedicat als benjamins amb la participació de Espanyol, L'Hospitalet, Badalona, Tordera, Sant Andreu, Mercantil, Sabadell, Girona, Bordeta Lleida, Cornellà, Granollers, Aqua Hotel, Cardedeu i tres equips de la UD CIRERA.

Tant un dia com en l'altre hi ha partits durant tot el dia. Les rondes eliminatòries, amb els quarts de final, comencen a les 15:45 hores, després les semifinals són a les 17 hores i la final serà a les 18 hores.

És una gran ocasió per gaudir veient aquestes joves promeses del futbol.