El CE Mataró rep el diumenge un rival directe en la lluita per l'ascens

La UD Cirera es desplaça al camp de la Fundació Grama

El CE Mataró té el diumenge a la tarda a les 16:30 hores un partit important en la seva lluita per l'ascens ja que rep un rival directe com és el Sant Adrià, la gran revelació de la temporada després del seu ascens.

161022Fu_Alegria

Aquest equip, que abans portava el nom de Catalana, havia visitat el camp del Centenari ara fa dues temporades i va sortir-ne derrotat per un clar 4-0. Però ara sembla que les coses potser no seran tan fàcils ja que estan igualats amb l'equip groc-i-negre a la tercera posició amb 21 punts. Tot i que s'ha de tenir present que el CE Mataró té un partit pendent al camp del Llefià (es jugarà el 4 de desembre) que si el guanyés el situaria al capdavant de la classificació.

L'equip d'Alberto Encinas encadena ja quatre jornades sense rebre cap gol, i de continuar en aquesta línia només cal afinar una mica la punteria per poder obtenir un triomf vital.

Futbol Cirera - Badia

Per la seva part la UD Cirera, que està lluitant per sortir de la zona de descens, juga al cap d'un dels liders, la Fundació Grama. No cal dir que amb una victòria donaria un pas de gegant i a més podria ajudar el rival ciutadà. Aquest partit es juga a les 11:45 hores del diumenge.