El Cirera rep el Badia i el CE Mataró juga al camp del Sarrià

Els dos equips necessiten els tres punts, en busca d'objectius diferents

  • Divendres, 11 Novembre 2016 17:59

Els dos equips mataronins de 2a Catalana ara mateix estan pensant en objectius diferents que, de fet, ja eren els que tenien a l'inici de la temporada. Mentre el CE Mataró lluita per una de les dues primeres places, la UD Cirera lluita per la permanència.

I ara mateix tots dos estan fora dels seus objectius. Per poc l'equip groc-i-negre ja que està en tercer lloc i si guanyés un partit que té endarrerit es podria situar igualat amb els dos líders. I de forma una mica més preocupant el Cirera que està situat en penúltima posició en lloc de descens.

La UD Cirera rep el Badia del Vallès

L'equip d'Antonio Gonzàlez ve de perdre un partit en que va tenir opcions al camp del Besós i rep el Badia Vallès, un equip que ha pujat aquest any i que hauria de ser rival assequible ja que està només dos punts per sobre dels cirerencs. Però atenció perquè en la darrera visita del Badia, la temporada 13-14, el resultat va ser de 2-3, tot i que els vallesans acabariien baixant.

El partit es juga el diumenge a les 12 hores al Municipal de Cirera i en ell l'equip local busca la seva tercera victòria al seu camp, on ha patit tres derrotes.

Futbol Cirera - Carmelo

El CE Mataró visita el camp del Sarrià

El CE Mataró per la seva part també visita un equip, com és el Sarrià CP, que ha pujat aquest any, però que està tenint una actuació prou destacada que l'ha situat en quart lloc, un punt per sota dels groc-i-negres. Ara fa dues temporades el resultat va ser 0-4, en una temporada en que el Mataró acabaria pujant a 1a i els sarrianencs baixant a 3a. Però ara es tornen a trobar.

El partit es juga el diumenge a les 12:15 hores al municipal de la Vall Hebron, i en ell el CE Mataró, intentarà mantenir el zero a la seva porteria per quarta setmana seguida, després dels partits Mataró- Canyelles (2-0), Premià de Mar - Mataró (0-1), Mataró - Sant Pol (1-0).

161030Fu_Premià-Mat6