El Cirera veu com li remunten el partit al camp del Besòs

L'equip mataroní ha desaprofitat bones ocasions de sentenciar amb el 0-1 al marcador

L'equip de la UD Cirera no ha pogut treure cap punt del camp de la Trinitat Vella davant el Besòs Baron Viver, un equip de la part alta de la taula que ha remuntat el gol amb el que els cirerencs s'havien avançat al marcador poc després d'iniciar-se la segona part.

161106Fu_BesosCirera

En un partit jugat a una hora poc habitual en aquesta categoria (10 del matí de diumenge), la primera part ha estat fluixa i amb poques ocasions entre dos equips que no agafaven el ritme de joc.

A la represa el Cirera ha sortit més entonat i Joel ha aprofitat una assistència de Said per marcar el primer gol. I després l'equip groc ha pogut sentenciar amb oportunitats desaprofitades per Roger i Aleix.

161106Fu_BesosCirera2

El tècnic local, veient el seu equip encallat, ha mogut la banqueta i això li ha donat fruit, ja que en tres minuts ha donat la volta al marcador. Després el Cirera ha buscat l'empat però sense sort, i amb aquesta derrota torna a caure a la zona de descens, a la penúltima posició de la taula.

BESÒS BARON VIVER 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Kaddur, Albertito, Ivan (Omar 81'), Cristian Romero (Nafa 71'), Roger, Said (Peque 74'), Joel, Joan, Aleix (Pereira 81'), Izar (Carlitos 71').
GOLS: 51' JOEL (0-1); 71' Max (1-1); 73' Ahmed (2-1).