El Pla d'en Boet completa una jornada triomfal del futbol mataroní

Ha superat l'Argentona i s'afegeix a les victòries de CE Mataró i UD Cirera a 2a, i de Molinos, La Llàntia i Mataronesa a 3a

Avui era una jornada important per al Pla d'en Boet CE ja que feia la presentació de tots els equips de l'entitat amb més de 200 jugadors, i el primer equip s'ha afegit a la festa guanyant després de set jornades sense fer-ho. I a més ha completat així una jornada triomfal del futbol mataroní, amb victòries dels dos equips de 2a i dels quatre de 3a Catalana. Una cosa que feia molt de temps que no es veia...

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

PLA D'EN BOET 3-0 ARGENTONA

PLA D'EN BOET: Jairo, Collado, Marc Palau, Ordóñez, Moussa, Manu, Youness  (Xavier 87'), Valencia (Eric 21'), Ito, Àlex Palau, Valle (Reig 89').
ARGENTONA: Marcos, Benedito (Buitrago 64'), Olmeda (Nogueras 46'), Drago, Adrià Àlvarez, Gispert (Coca 46'), Tejedo (Català 46'), Joaquin Hernàndez, Oliva (Dídac Bancells 46'), Rovira, Berrueta.
GOLS: 4' Youness (1-0); 10' Youness (2-0), 49' Àlex Palau (3-0).

L'Argentona, que si guanyava aquest partit es podia situar en tercer lloc, s'ha vist sorprès per un Pla d'en Boet que ha fet un gran partit per obtenir una victòria després de set jornades sense fer-ho.

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

L'equip groc i blau ha començat en tromba i Youness El Harrak ja havia fet dos gols abans dels deu minuts de joc posant en bona franquícia el partit per als interessos locals. Després l'equip de José Ángel Valero, que tornava a la banqueta després d'haver complert una setmana de sanció, s'ha mostrat molt ferm i l'Argentona no ha pogut reduir distàncies.

Futbol Pla d'en Boet - Argentona

Al descans el tècnic visitant ha fet quatre canvis de lloc, intentant canviar el signe del partit, però de seguida s'ha trobat amb un tercer gol del Pla d'en Boet que ja ha deixat el matx vist per a sentència.

Amb aquest triomf el Pla d'en Boet pot respirar una mica tot i que encara està en zona de perill, però sense cap mena de dubte és un pas molt important d'un equip que avui ha demostrat del que és capaç.

Imatges de la presentació dels equips del Pla d'en Boet CE

161102Fu_PresenBoet

161102Fu_PresenBoet3

161102Fu_PresenBoet2