El CE Mataró guanya el derbi a Premià de Mar

Un gol de Bargalló al quart d'hora de la represa ha decidit un partit en què l'equip groc-i-negre ha estat superior

161030Fu_Premia-Matarógol

El CE Mataró tenia un partit important avui al camp del Premià de Mar davant d'un equip que estrenava entrenador i que necessitava els tres punts. I el derbi maresmenc ha caigut del costat de l'equip groc-i-negre que durant la major part del partit s'ha mostrat superior a l'equip premianenc.

161030Fu_Premià-Mat1

De bon començament Alberto Encinas ha plantejat un 4-4-2, amb Aitor jugant per la dreta al centre del camp, davant de la defensa de tres de l'equip local. I l'equip visitant ha començat amb força i la primera ocasió ha estat de Mario i el seu xut l'ha desviat el porter local a córner. Però a poc a poc l'equip premianenc ha passat a dominar, tot i que sense arribar a inquietar massa la defensa mataronina i provant només amb xuts de lluny.

161030Fu_Premià-Mat

A partir de la mitja hora el tècnic del Mataró ha optat per passar a jugar també amb defensa de tres i enviant Aitor a fer de carriler per la banda esquerra, mentre Willy ho feia per la dreta. I a partir d'aquí l'equip groc-i-negre ha dominat el partit i al tram final de la primera part ha tingut dues claríssimes ocasions, a peus d'Aitor que ha enviat una vaselina massa alta en un u contra u amb Doñate, i després en una rematada de Ricky des de dins l'àrea petita que ha sortit un pèl alta.

161030Fu_Premià-Mat6

A la represa el Mataró ha tornat a sortir amb força i Ricky, Aitor i Fiti han tingut bones ocasions. I el que es veia a venir ha arribat al quart d'hora quan Mario ha enviat una passada llarga, Bargalló ha guanyat l'esquena al porter i l'ha superat per dalt marcant el que seria el gol de la victòria.

161030Fu_Premià-Mat7

Fins al final, com era d'esperar, el Premià ha intentat l'empat i ha tingut dues bones ocasions que ha avortat un Joel esplèndid, davant un Mataró que ha controlat força bé la situació.

PREMIÀ ESPORTIU 0-1 CE MATARÓ

PREMIÀ ESPORTIU: Doñate, Cussó, Camps, Campos (Moha 74'), Julio Alberto, Melgosa (Torrejón 62'), Adrián Martín (Àngel Sànchez 74'), Burrut (Sanz 53'), Belmonte, Gerard i Borja.
CE MATARÓ: Joel, Willy, Rueda, Kiku (Sergi 62'), Isma, Aitor (Víctor Barragán 83'), Fiti, Óscar Castellano (Parri 72'), Mario (Cristian 84'), Ricky (Ariño 72'), Bargalló.
GOL: 61' BARGALLÓ (0-1).