Ha superat el Canyelles per 2-0 en un partit en què ha estat clarament superior

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 23 Octubre 2016 21:11

161022Fu_Alegria

El CE Mataró s'ha retrobat amb el triomf després de tres setmanes, ja que en les dues últimes havia perdut al camp de la Guineueta i havia ajornat el partit a Llefià. L'equip groc-i-negre ha superat el Canyelles per 2-0 en un partit en què no ha patit mai, però on el gol de la tranquil·litat no ha arribat fins que faltaven dos minuts per al final.
La primera part ha estat força avorrida, amb poques ocasions de gol, i el Mataró ha aprofitat la seva. En un contraatac, Ricky ha tingut un u contra u amb el porter visitant, però aquest ha desviat a córner, que l'ha llançat Aitor, amb la seva mestria habitual i el refús del porter sota pals ha anat a peus de Bargalló que ha engaltat un bon xut que ha entrat enganxat a la base del pal donant el primer gol a l'equip groc-i-negre.

Gol Mataró

A la represa l'equip local s'ha mostrat clarament superior davant un equip barceloní que no ha inquietat gens la porteria de Joel. Però Bustos i Ricky han tingut un parell d'ocasions de gol que no han transformat i sempre hi havia el perill que en una jugada aïllada els visitants aconseguissin empatar. Amb els darrers canvis, amb Lluís en el lateral dret, Parri i Fiti al centre del camp i Óscar una mica més avançat, el Mataró ha tingut més profunditat i aquest darrer jugador ha tingut una bona ocasió a la mitja hora i després, quan faltaven dos minuts per al final, ha rematat de cap una molt bona centrada de Lluís per a fer el 2-0 definitiu.