El Cirera treu un punt insuficient del Guinardó

Ha empatat a un gol davant el Martinenc B, però continua en zona de descens

La UD Cirera ha tret un punt del camp del Guinardó davant el Martinenc B, però li és insuficient per sortir de la zona de descens, ja que està situat en la penúltima posició de la 2a Catalana.

161016Fu_MartCirera

Ha estat un partit molt lluitat entre dos equips que han buscat sempre la victòria. Des de bon començament s'ha vist un Cirera amb les idees clares, davant un equip jove però amb ganes de donar guerra. Aleix i Omar han tingut bones ocasions, abans que Compte n'hagués de treure una de bona de l'equip local. I poc abans del descans Aleix, aprofitant una assistència de Said, ha avançat el seu equip. Però abans d'arribar a l'intermedi Joel ha vist la segona targeta groga deixant els cirerencs amb deu tota la segona part.

A la represa el Cirera ha defensat bé, sense oblidar-se del contraatac, però en el minut 57 ha arribat l'empat, amb una rematada des de dins de l'àrea petita, davant de la qual res ha pogut fer Compte. Fins al final s'han vist atacs als dos costats però el marcador ja no s'ha mogut.

MARTINENC B 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Roger, Izar, Said, Aleix (Othman 70'), Joel (expulsat als 43'), Carlos Gómez (David 70'), Ot (Carlitos 70'), Peque, Cristian Romero, Omar (Nafa 45').
GOLS: 41' ALEIX (0-1); 57' Ferran (1-1).