Mala jornada a 2a Catalana amb derrotes de CE Mataró i UD Cirera

L'equip groc-i-negre no va poder treure res del camp del líder i els grocs van caure a casa

Mala jornada per als dos equips mataronins de la 2a Catalana de futbol, ja que tant la UD Cirera, a casa, com el CE Mataró, a fora, van perdre els seus partits.

UD CIRERA 1-2 ESPORTIU JOVENTUT CAN PI

UD CIRERA: Pol, Roger, Albertito, Izar, Said (Omar 83'), Aleix, Joel, Carlos Gómez (Ot 61'), Sylla (Nafa 61'), Peque (Carlos González 61'), Romero.
GOLS: 32' Ibarra (0-1); 41' Ken (0-2); 71' OMAR (1-2).

Derrota del Cirera en un partit en el qual l'equip local va merèixer bastant més, però va acabar sucumbint davant un equip amb el que estava igualat a punts, rebent la tercera derrota consecutiva, segona a camp propi.

Futbol Cirera - Jov. Can Pi

Des dels primers minuts l'equip local va agafar les regnes del partit i semblava que s'avançaria, però les ocasions d'Aleix no van culminar. I els visitants es van anar animant i, després d'un parell d'avisos, van marcar dos gols abans del descans.

A la represa la UD Cirera va sortir amb ganes de remuntar. Aleix i Joel van tenir bones oportunitats, però el gol no va arribar fins als 71' en què Omar va rematar una bona centrada de Peque. Quedaven vint minuts i semblava possible la remuntada, ja que l'equip local estava jugant bé. Però dues rematades clares d'Aleix van topar amb el travesser i amb un defensa sota pals, i ja en temps afegit una altra rematada d'Ot també va anar al pal.

EE GUINEUETA 3-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Isma, Rueda, Sergi, Willy, Parri (Mario López 68'), Óscar, Bustos (Aitor 68'), Cristian (Víctor Barragán 78'), Rodri (Ricky 74'), Bargalló.
GOLS: 9' Caubet (1-0); 14' BARGALLÓ (1-1); 65' Forzinetti (2-1); 89' Juan de penal (3-1).

El CE Mataró visitava avui un dels camps més complicats de la categoria, el de la Guineueta, i més tenint en compte que l'equip de Nou Barris era el líder, havent cedit només un empat en els cinc partits jugats. I l'equip d'Alberto Encinas ha lluitat però ha acabar cedint per un 3-1 potser exagerat pel que ha estat el partit, ja que el tercer gol ha arribat en temps afegit i quan els groc-i-negres buscaven l'empat.

L'equip local ha sortit fort i s'ha avançat aviat amb un xut llunyà, però abans del quart d'hora ha replicat Bargalló, amb el seu primer gol en partit oficial amb el primer equip. Fins al descans s'ha mantingut la igualtat amb els dos equips respectant-se, però buscant el gol. L'ocasió més clara de gol la va tenir Willy, però el porter el va evitar.

A la segona part va continuar la mateixa tònica, amb una clara oportunitat per a cada equip, fins que els locals s'han avançat als 20' de la represa amb un xut des de més de 30 metres que va agafar avançat a Joel.

El tècnic mataroní ho ha intentat fent uns canvis, però no ha estat possible el gol davant una potent defensa local, i un porter que va evitar el gol en un xut de Bargalló i un u contra u de Ricky. I ja en temps afegit ha arribat el tercer gol local de penal, després d'una pilota centrada que va tocar en el braç d'un defensa.