El Cirera cau derrotat a Llavaneres

L'equip local es va mostrar molt efectiu de cara a porteria

La UD Cirera jugava un altre derbi maresmenc (el tercer de la temporada) i no el va poder superar amb èxit, ja que va caure davant un Llavaneres, debutant a la categoria, que es va mostrar molt efectiu de cara a porteria.

161002Fu_AlbertitoCirera

Els primers minuts van ser de tempteig amb els dos equips sabedors de la importància dels punts, però a partir del quart d'hora el Cirera va agafar el comandament i va disposar de dues bones ocasions de gol a peus d'Aleix i Peque. I millor se li van posar les coses a l'equip cirerenc quan l'equip local es va quedar amb deu per l'expulsió d'Oriol Mora per dues grogues. Però aquest fet va servir de revulsiu a l'equip llavanerenc que es va avançar amb un gol de Guillem Creus poc abans del descans, gràcies a un gran xut que va entrar per tot l'escaire.

161002Fu-CireraRomero

A la represa, jugant en superioritat, el Cirera va sortir amb les idees més clares i Aleix Tarrés va marcar en jugada semblant al primer gol local, amb un gran xut a l'escaire. Quedava mitja hora i tot semblava de cara, però Guillem va tornar a avançar el seu equip i ja al tram final amb el Cirera jugant nerviós va arribar la sentència.

LLAVANERES 3-1 UD CIRERA

LLAVANERES: David Morán, Óscar Castillo, Xavi Robles, Guillem Creus, Sergi Mora (Joan Mora), Pau Hernàndez (Antoni Juanmartí 52'), Oriol Mora, Adrián Izquierdo, Xavier Benito, Sergi Capdevila, Joan Valero.
UD CIRERA: Pol, Albertito, Roger (Mahamadou 76'), Ivan Castillo (Omar Dahbi 76'), Said, Pereira (Carlos Gómez 39'), Ot Esqueu (Joel Pérez 46'), Peque, Izar, Aleix, Romero.
GOLS: 42' Guillem (1-0); 63' ALEIX TARRÉS (1-1); 68' Guillem (2-1); 76' Juanmartí (3-1).