El CE Mataró no pot fallar a casa

Rep l'Europa B el diumenge a la tarda, mentre el Cirera juga a Llavaneres el dissabte

  • Divendres, 30 Setembre 2016 16:34

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

El CE Mataró rep el diumenge a la tarda (17 hores) l'equip de l'Europa B en un partit que els homes d'Alberto Encinas haurien de guanyar per tal de mantenir-se a la zona alta de la taula de 2a Catalana, de la qual ara mateix ocupen la tercera plaça amb 8 punts.

L'equip gracienc és rival inèdit. S'havia jugat moltes vegades contra el primer equip de l'Europa, però mai el segon equip havia visitat el terreny de joc del Mataró. Els escapulats estan a la zona baixa amb només 3 punts, aconseguits en el seu desplaçament al camp del Llefià.

Futbol Cirera - Europa B

Derbi maresmenc a Llavaneres

Per la seva part l'altre equip mataroní del grup, la UD Cirera, juga al camp del Llavaneres un derbi també inèdit en aquesta categoria on els llavanerencs debuten aquesta temporada.

Els llavanerencs estan tres punts per sobre dels d'Antonio Gonzàlez, que van ensopegar la setmana passada a casa i per tant no sembla que puntuar hagi de ser una tasca fàcil per al Cirera.

La darrera visita del Cirera al camp del Llavaneres va ser la temporada 12-13 a 3a Catalana i van guanyar per 1-3. I també la temporada anterior havien guanyat per 0-4.