Derrota inesperada de la UD Cirera a casa

Ineficaç en atac, va caure derrotat davant del Sant Adrià per 0-2

Futbol Cirera - Sant Adrià

Mal partit de la UD Cirera, que no s'ha trobat mai còmoda, davant d'un equip adrianenc que, fent un partit molt seriós, i amb les idees molt clares, s'ha emportat els tres punts de forma molt merescuda.

Futbol Cirera - Sant Adrià

Al primer tram del partit els visitants van disposar d'un parell de bones ocasions per posar-se per davant, que el porter local Jan Pol va poder aturar amb bones intervencions. I per part local la millor ocasió la va tenir Pereira als 31 minuts, després d'una bona jugada de Carlos, però amb tot a favor va xutar fora. I tres minuts més tard l'equip visitant es va avançar aprofitant una pilota llarga que va agafar descol·locada la defensa local.

I als 41' va arribar la que possiblement seria la jugada clau amb l'expulsió de Syllah per doble groga i l'equip local es va quedar amb deu, quan poc abans l'àrbitre havia perdonat la segona a un jugador visitant.

Futbol Cirera - Sant Adrià

En la represa ja va ser un voler i no poder del Cirera. Encara Aleix va tenir una ocasió clara però no la va aprofitar i sí que ho va fer un davanter visitant per posar la sentència.

UD CIRERA 0-2 SANT ADRIÀ

UD CIRERA: Jan Pol, Romero, Roger, Izar, Peque (David Jiménez 78'), Syllah, Ivan (Albert 46'), Carlos, Said (Othman 60'), Pereira (Joel 60') i Aleix.
GOLS: 36' José Manuel (0-1); 87' José Manuel (0-2).