La UD Cirera busca la segona victòria a casa i el CE Mataró la segona a fora

El CE Mataró intentarà mantenir-se en el grup capdavanter de la 2a Catalana

En la jornada d'aquest cap de setmana de 2a Catalana l'equip mataroní que juga a casa és la UD Cirera, mentre que el CE Mataró juga a Badalona.

La UD Cirera, situat en el lloc 8è de la taula amb 4 punts, rep el diumenge a les 12 hores, el Sant Adrià (abans Catalana) equip que està un punt per sota de l'equip cirerenc. És un rival assequible per tal que els d'Antonio Gonzàlez sumin la segona victòria a casa després de l'obtinguda davant el Sant Pol fa quinze dies.

En la darrera visita, encara com a Catalana, fa dues temporades, d'aquest equip el Cirera va guanyar per 5-0.

Cirera-catalana

El CE Mataró es vol mantenir al grup capdavanter

Per la seva part del CE Mataró, situat en el grup capdavanter amb 7 punts, junt amb Guineueta, Sarrià i Premià de Mar, juga a la mateixa hora a Badalona al Municipal de Lloreda. L'equip badaloní ocupa la 10a plaça amb 3 punts, aconseguits en l'altra partit jugat al seu camp davant l'Europa B.

L'equip d'Alberto Encinas crescut moralment després d'haver superat la Fundació Grama, un dels grans favorits al títol, busca la segona victòria fora de casa (fa quinze dies van guanya a Badia per 0-2) per tal de mantenir-se al grup capdavanter. Si aconsegueix mantenir una vegada més la porteria a zero (cosa que ha fet en els dos darrers partits) de ben segur tindrà molt de fet.

Fa dues temporades en el darrer desplaçament a aquell camp el Mataró va treure un empat a 3 gols i la temporada anterior l'equip groc-i-negre va guanyar per 0-1.

MATARÓ-LLOREDA