A la UD Cirera se li escapen dos punts en temps afegit

El Sarrià, que fins ara havia guanyat els dos partits, ha empatat en el descompte

La UD Cirera, després de la primera derrota patida a Premià de Mar el passat dimecres, jugava avui diumenge a Sarrià davant un equip que fins ara havia sumat els sis punts, i ha estat ben a punt d'aconseguir el triomf, però ha vist com li volaven dos punts en el temps afegit.

L'equip cirerenc ha fet una primera part molt seriosa concedint poques ocasions de gol a l'equip local i a més ha generat perill. Al quart d'hora de joc després d'una bona centrada de Pereira, hi ha hagut una sèrie de rebots i Roger ha avançat l'equip groc.

160918Fu_Roger

A la segona part l'equip mataroní ha aguantat molt bé les escomeses de l'equip barceloní i quan faltaven cinc minuts per al final ha tingut una bona ocasió per fer el 0-2. Però no ha estat així i en canvi quan el partit ja estava en el minut 93, ha arribat el gol de l'empat en una jugada polèmica. En una falta penjada sobre l'àrea l'auxiliar ha aixecat la bandera assenyalant fora de joc, però l'àrbitre no n'ha fet cas i ha assenyalat córner, que l'equip sarrianenc ha llançat ràpidament i un dels seus jugadors ha marcat quasi a plaer.

SARRIÀ CP 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Pol, Romero, Roger, Albertito, Peque (Carlos Gómez 82'), Izar, Ot (Syllah 68'), Ivan (Aleix Tarrés 68'), Joel, Said (Nafa 89'), Pereira (Othman 68').
GOLS: 15' ROGER (0-1); 90+3' Parra (1-1).