Victòria "olímpica" del CE Mataró

Un gol de córner d'Aitor derrota la potent Fundació Grama

Avui a la tarda el CE Mataró tenia un compromís molt complicat davant del que diuen és el gran favorit per assolir el títol de la 2a Catalana, la Fundació Esportiva Grama. I l'ha solucionat amb èxit, amb tres punts molt importants, gràcies a un gol de córner directe, dels dits "olímpics", d'Aitor Gonzàlez.

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

La Fundació Grama és un equip que, a la seva població, ja ha passat per davant de la UE Gramanet i que vol recuperar per a Santa Coloma el lloc que aquest darrer equip havia tingut dins el futbol català. Ha fet un potent equip i això s'ha vist des del primer moment sobre el terreny de joc. L'equip blau ha sortit llançat i ha provocat quatre córners quasi consecutius, sense que l'equip groc-i-negre pogués sortir a l'atac.

Però a poc a poc l'equip local, amb un gran plantejament d'Alberto Encinas i un bon treball col·lectiu de tots els jugadors, ha anat trobant espais. I als 13' Rodri ha fet el primer xut del partit entre els tres pals obligant Pau a fer una bona aturada, i immediatament el porter visitant ha hagut de tornar a intervenir per salvar un xut d'Aitor. Però poc després no ha pogut fer res en un d'aquests magistrals córners directes que llança Aitor Gonzàlez en el qual ha col·locat la pilota pel primer escaire de la porteria, fent un gol "olímpic" que acabaria donant la victòria al seu equip.

160918Fu_Gololimpic

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

Els colomencs han reaccionat però no acabaven de tenir ocasions clares perquè la defensa groc-i-negra estava molt segura. Només un xut llunyà de Kevin que ha aturat Joel. I en el tram final de la primera part s'han vist els millors minuts del Mataró, sorprenent al contraatac la defensa visitant amb un Bargalló rapidíssim que ha tingut una bona ocasió, en la qual ha xutat fora quan potser era millor l'opció de la passada, i en una altra on un xut seu ha estat desviat per un defensa possiblement amb les mans.

Sense gols a la represa

En el primer quart d'hora de la represa el partit ha continuat obert amb el Mataró tenint opcions de gol, primer altre cop a peus de Bargalló i després en una rematada de cap de Ricky que ha sortit alta, sense culminar amb èxit la que ha estat possiblement la millor jugada del partit, amb esplèndida combinació d'Aitor i Willy per la banda esquerra.

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

A partir del quart d'hora, i veient que la Grama començava a fer canvis buscant més profunditat, Alberto Encinas ha decidit optar per una defensa de cinc, amb Sergi Sànchez entre els dos centrals. L'equip visitant ha dominat el partit però només ha tingut una opció en una rematada de cap de Mora que ha desviat un defensa a córner. I ja acabant el partit Bustos i Ricky també han tingut les seves opcions en dos contraatacs.

CE MATARÓ - FUNDACIÓ GRAMA 1-0

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Rueda, Kiku Parcerisas, Willy, Óscar, Fiti (Sergi 62'), Mario (Bustos 67'), Aitor Gonzàlez (Cristian 67'), Rodri (Ricky 56'), Bargalló (Parri 74').
GOL: 17' AITOR GONZÀLEZ (1-0).

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

VÍDEO-CRÒNICA DE LA FUNDACIÓ GRAMA