El CE Mataró intentarà guanyar un dels grans candidats

L'equip groc-i-negre rep la Fundació Grama, mentre que el Cirera juga a Sarrià

  • Divendres, 16 Setembre 2016 17:27

Futbol CE Mataró - Besós

El CE Mataró juga a casa (diumenge 18 hores) davant un dels que es pronostica que serà rival a batre per l'ascens: la Fundació Esportiva Grama. Pujat de 3a Catalana aquest equip ha fitxat molt i vol acabar ocupant l'espai que ha deixat la UE Gramanet a Santa Coloma.

És un rival inèdit i ara mateix està empatat a punt amb l'equip d'Encinas, que ve de guanyar al camp del Badia del Vallès (0-2), després d'haver debutat empatant a casa davant el Besós Baron Viver.

Els colomencs en l'altre partit jugat fora de casa a la primera jornada van guanyar al camp de l'Europa B per 0-1, i a la segona jornada van empatar davant del Guineueta a casa.

DIUMENGE a les 18h, MUNICIPAL DEL CENTENARI:
CE MATARÓ - FUNDACIÓ ESP. GRAMA

El Cirera visita un dels equips que ha sumat els sis punts

Per la seva part el Cirera es desplaça a Sarrià per enfrontar-se a un altre dels equips que ha pujat, però que fins ara ha sumat els sis punts en joc. En l'altre partit jugat a casa seva va derrotar l'Esportiu Jov. Can Pi per 4-0.

Fa dues temporades ja es van enfrontar i el resultat va ser de 2-0 favorable als barcelonins, que acabarien baixant a 3a Catalana.

Els altres tres equips maresmencs de la categoria juguen a casa

SANT POL - Carmelo  (12 hores)
PREMIÀ MAR - Besós BV (12 hores)
LLAVANERES - Esp. Jov. Can Pi (18h)

El juvenil del CE Mataró rep el cuer el dissabte

L'equip juvenil del CE Mataró EF que juga a la Lliga Nacional de moment està imbatut, amb una victòria i dos empats, i el dissabte (17:30 hores) rep el cuer, el Mercantil de Sabadell.