Diumenge portes obertes per donar suport al CE Mataró en un partit clau

En la visita del Girona B només li val la victòria

El Club Esportiu Mataró el diumenge a les 17 hores té un partit clau davant el Girona B en la seva lluita per mantenir la plaça a la 1a Catalana, que tant brillantment es va aconseguir la temporada passada.
A falta de dues jornades per la final, l'equip de Jose M. Polo està un punt per sobre de la zona de descens, però si perdés davant el filial gironí, que està dos punts per sota, es veuria ja ficat en ella. I a la darrera jornada ho tindria molt malament per sortir-ne ja que visita l'Horta un equip que lluita per l'ascens. I fins i tot un empat tampoc seria massa bo ja que podria ser superat pel Lloret, que està un punt per sota.
Per tant està clar que el diumenge l'equip ha de sortir ben mentalitzat de que només li val la victòria... i tenir la sort de cara.

Futbol CE Mataró - Farners

És ben sabut el que aquesta temporada li està costant a l'equip mataroní obtenir triomfs  a casa (només 5 en els 16 partits jugats), però també s'ha de dir que s'ha guanyat als equips de la zona baixa. Per tant també s'ha de tenir confiança en poder guanyar l'equip gironí que ha guanyat només 4 partits fora del seu terreny. A la primera volta l'equip groc-i-negre va treure un empat a dos gols del camp gironí i ara rep per primera vegada a la història la visita d'aquest equip a Mataró.

Els aficionats al futbol que hi ha a la nostra ciutat i que en algun moment s'han sentit vinculats al principal club de la ciutat, el centenari Club Esportiu Mataró, i que potser el tenen oblidat tenen l'ocasió de  tornar a donar-li suport en un partit important, tot esclafant motors per a la final de la Copa que es juga al vespre.