El Cirera atura un altre líder, però no hi ha ple a 2a Catalana

Va derrotar el SJ Montcada i La Llàntia va derrotar el Sant Pol, però va fallar la Mataronesa

Aquesta setmana els tres equips mataronins tenien l'objectiu de sumar els nou punts a la jornada de 2a Catalana, tornant als seus rivals el que havia passat a la primera volta, i Cirera i La Llàntia van guanyar, però la derrota de la Mataronesa va impedir fer el ple. Amb aquests resultats els tres equips mataronins estan igualats a 28 punts a la classificació, quatre per sobre de la zona de descens.

UD CIRERA 1-0 SAN JUAN MONTCADA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Fran 66'), Albertito, Carlos Gómez, Castillo, Duran, Àngel (Othman 85'), Augusto, Pau (Laborda 59'), Peque (Joel 59'), Romero.
GOL: 66' AUGUSTO (1-0).

La UD Cirera, que fa quinze dies havia derrotat el Premià de Mar, que era el colíder, aquest cap de setmana va poder amb el San Juan de Montcada que és l'equip que domina la classificació.
Va ser un partit molt intens, que va acabar amb tres jugadors expulsats, i que es va resoldre amb un gol d'Augusto Campos quan es travessava la meitat de la segona part. Després el Cirera va defensar bé i va obtenir tres punts molt importants per a la permanència.

Cirera-Montcada

AD LA LLÀNTIA 1-0 SANT POL

AD LA LLÀNTIA: Dani, Carnona, Omar, Artero, Uri, Delfín (Vela 46'), Isra, Diallo, Said, Muñoz, Sergio Cobo (Sergio López 85').
GOL: 44' SERGIO COBO (1-0).

L'equip llantienc va obtenir una molt important victòria, que és la segona consecutiva, davant un equip de la zona alta gràcies a un gol de Sergio Cobo quan estava acabant la primera part. Després l'equip verd va resistir els atacs santpolencs, tot i acabar el partit amb nou jugadors per les expulsions de Isra (79') i Oumar (85').

mataronesa-llantia

UD MATARONESA 2-3 FUNDACIÓ HERMES

UD MATARONESA: Rafa, Mansilla (Comas 23’), Hassan, Navarro, Alaji, Campaña (Palanco 67’), Musta, Mosquera, Manolo (Diego 67’), Joel, Miguel i Paco
Gols: 20’ Garrido (0-1), 51’ Miguel (1-1), 59’ Gabriel (1-2), 75’ David (1-3), 83’ Palanco (2-3).

Tres regals de la Mataronesa els van condemnar a la quarta derrota consecutiva davant un equip que amb aquest triomf s'ha situat en posició de promoció d'ascens.
En el partit no es va veure la diferència en la classificació, ja que els dos equips han desplegat un joc semblant, però va ser la Fundació Hermes la que va aprofitar les facilitats donades pels locals per emportar-se els tres punts.

160314Fu_MataronesaHermes