La Llàntia guanya el penúltim derbi de 2a Catalana

Va superar la Mataronesa, mentre que el Cirera treia un punt de Llefià

Es jugava el passat diumenge el penúltim dels sis derbis mataronins de la temporada a 2a Catalana, en el camp Municipal de La Llàntia, ja que quedarà només el Mataronesa- Cirera de la darrera jornada de lliga i se'l va emportar l'equip local, el llantienc, derrotant la Mataronesa.

mataronesa-llantia

AD LA LLÀNTIA 3-0 UD MATARONESA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Uri Llop (Guti 87'), Omar, Artero, Carmona; Isra, Ibrahima (Delfin 85'), Diallo (Vela 75'), Said (Ferran 85'); Muñoz, Sergio Cobo (Bilal 87').
UD MATARONESA: Paco, Alvero, Mansilla, Miguel, Manolo, Navarro, Campaña (Ito 64'), Palanco, Isaac (Joel 46'), Alaji (Mosquera 46') i Comas (Musta 46').
GOLS: 19' TONI MUÑOZ (1-0); 31' SAID (2-0); 69' ISRA (3-0).

L'equip verd va aconseguir el primer triomf en un derbi a 2a Catalana, ja que fins ara n'havia perdut dos i n'havia empatat un, i ho va fer amb solvència obtenint tres punts que els permeten allunyar-se una mica de la zona de descens. Van encarrilar la victòria amb dos gols a la primera part i van sentenciar a la segona amb el tercer, davant un equip que en aquesta ocasió es va veure clarament superat.
Amb aquest resultat, i pel que pugui passar, els verds es fan amb el golaverage particular, ja que a la primera volta van empatar al Camí del Mig.

LLEFIÀ 3-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Carlitos 78'), Augusto, Cristian Duran (Joel 73'), Carlos Gómez, Àngel (Ivan Castillo 73'),  Pau (Marc Sotillo 65'), Mustafa, Romero, Peque (Ayoub 85'), i Izar.
GOLS: 15' ÀNGEL (0-1); 18' PAU (0-2); 26' Gascón (1-2); 27' PEQUE (1-3); 48' Gascón (2-3); 54' Gascón (3-3).

Una extraordinària primera part del Cirera va estar a punt de donar tres punts importants a l'equip groc, però al final un "hat-trick" de David Gascon va permetre als badalonins treure un punt.
Cal destacar que el Cirera va acabar el partit amb cinc juvenils al camp.