El Cirera reacciona tombant el líder

Els altres dos equips mataronins de 2a Catalana van perdre

Dels tres equips mataronins de 2a Catalana, només un va poder puntuar i va ser el més necessitat, la UD Cirera, que fregava la zona de descens, i ho va fer de forma sorprenent,  ja que va derrotar un dels dos líders, el Premià de Mar, que ara ha deixat el primer lloc en mans del San Juan de Montcada. Els altres dos, Mataronesa i La Llàntia, van perdre el primer a casa i el segon a Montcada.

UD CIRERA 2-1 PREMIÀ ESPORTIU

UD CIRERA: Toni, Albertito, Àngel, Peque, Augusto, Pau (Carlitos 79'), Cristian, Carlos Gómez, Musta (Rafa 57'), Romero i Joel.
GOLS: 29' Julio (0-1); 54' AUGUSTO de penal (1-1); 90+4' AUGUSTO de penal (2-1).

Després de tres jornades sense guanyar l'equip cirerenc va retrobar-se amb el triomf i ho va fer davant d'un dels equips més forts, el Premià Esportiu, un dels dos colíders.
L'equip premianenc es va avançar a la primera part amb un gol protestat pels locals i durant bona part del partit el va tenir controlat. Ja a la segona part, el Cirera va començar a generar més perill i ben aviat va empatar amb un gol de penal, i ja en temps afegit, quan el partit estava força trencat, va arribar un altre penal que novament Augusto va transformar en el gol d'aquesta important victòria.
Com a fet curiós cal dir que a la primera volta a Premià de Mar l'equip local va guanyar per 2-0 i també tots dos gols van ser de penal.

cirera-mataronesa

UD MATARONESA - SANT POL 2-4

UD MATARONESA: Paco, Musta, Hassan (Raúl 46’), Koke, Manolo (Ito 70’), Campaña, Navarro, Pompido (Comas 63’), Diego (Joel 63’), Alaji (Miguel 46’), Palanco, Issac i Rafa.
GOLS: 7’ Vallejo  (0-1), 18’ Pacheco (0-2), 38’ ALAJI (1-2), 51’ Pacheco ( 2-3), 89’ PALANCO (2-3); 90+2’ Dani (2-4).

Una altra vegada els errors en moments clau del partit, van condemnar la Mataronesa a una derrota a casa, la segona consecutiva.
El partit va començar amb una Mataronesa molt ficada en el partit, però van ser els de Sant Pol els qui es van avançar en el marcador, en el llançament directe d'una falta en el minut 7, i poc després, en una altra jugada a pilota aturada, el Sant Pol va aconseguir el segon. La Mataronesa va intentar sobreposar-se al resultat i abans del descans va retallar diferències.

En la segona meitat els locals van sortir amb un altre aire, fent l'efecte de poder donar-li la volta al marcador, però en el minut 51 arribà una jugada desgraciada quan una pilota endarrerida per la defensa la va aprofitar el davanter centre santpolenc per tornar a posar dos gols de diferència. Els locals van intentar de nou sobreposar-se al resultat, però no va marcar fins al minut 89. En els últims minuts la Mataronesa es va llançar amb tot per l'empat, però van ser els de Sant Pol els que van posar el 2-4 definitiu.

MONTCADA 2-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Dani, Carmona, Artero, Sergio Cobo, Isra, Toni Muñoz (Bilal 71'), Said, Vela (Ferran 59'), Oumar, Diallo 8Ibra 46'), Sergio López.
GOLS: 8' Domínguez (1-0), 23' SERGIO LÓPEZ (1-1); 51' Simón (2-1).

L'equip llantienc no va poder puntuar al camp d'un rival directe i torna a estar en perill a un sol punt de la zona de descens directe. L'equip montcadenc, crescut després d'haver guanyat al camp de la Mataronesa la setmana anterior, va sortir en tromba i va marcar aviat. Va replicar l'equip mataroní, però a la represa novament en els primers minuts va marcar l'equip local que després va defensar bé el seu avantatge.