Dos derbis maresmencs d'alt voltatge a 2a Catalana

El Cirera rep el Premià de Mar i la Mataronesa el Sant Pol

Aquest cap de setmana la jornada de 2a Catalana de futbol ens porta dos molt atractius partits a la nostra ciutat que, malauradament, es juguen quasi a la mateixa hora el dissabte a la tarda. A les 16:30 hores la UD Cirera rep el Premià Esportiu i a les 17 hores la UD Mataronesa rep el Sant Pol.

La UD Cirera, en situació crítica i molt necessitat de punts rep el Premià de Mar, un dels dos líders de la competició i clar aspirant a l'ascens. Els premianencs encapçalen la classificació amb 46 punts, mentre que els cirerencs estan molt necessitats de punts ja que amb 21 punts estan fregant la zona de descens directe. A la primera volta el Premià va guanyar per 2-0. L'equip premianenc ja ha visitat el camp de la Mataronesa aquesta temporada on va guanyar per 0-2.

111014 FUT Cirera - Premià

La UD Mataronesa rep el Sant Pol, equip que està fent una gran campanya i marxa en quarta posició amb 37 punts i només ha perdut 3 partits dels 10 que ha jugat fora de casa. L'equip arlequinat, que està en desena posició amb 28 punts ve de perdre a casa davant el cuer i busca un triomf que l'allunyi de la zona de perill. A la primera volta el resultat va ser d'empat a 1 gol. L'equip santpolenc ja ha visitat aquesta temporada el camp del Cirera d'on va treure un empat a un gol.

El tercer equip mataroní de la categoria l'AD La Llàntia juga al camp del Montcada, equip que, tot i estar a la zona de descens, ve de guanyar per 1-4 al camp del Camí del Mig davant la Mataronesa i per tant estarà carregat de moral. L'equip verd-i-blanc, que només està 4 punts per sobre dels montcadencs a la classificació i per tant amenaçat pel descens, busca la segona victòria fora de casa, ja que fins ara només ha pogut guanyar al camp del Canyelles.