Els tres signes a 2a Catalana, amb golejada de la La Llàntia

La Llàntia va golejar la Gramenet, mentre la Mataronesa empatava i el Cirera perdia

Els tres equips mataronins de la 2a Catalana de futbol van tastar els tres resultats el passat cap de setmana, destacant la victòria de l'AD La Llàntia, que va golejar un equip que havia estat a 2a B com és la UE Gramenet. La Mataronesa va empatar a casa i el Cirera va perdre a fora davant el cuer.

La llantia futbol

AD LA LLÀNTIA 4-0 UD GRAMENET

AD LA LLÀNTIA: Dani, Carmona (Gti 82'), Juanjo (Oriol 82'), Martín (Sergio Cobo 54'), Ibra (Feran 70'), Isra, Vela (Diallo 70'), Oumar, Toni Muñoz, Cristian i Sergio López.
GOLS: 23' ISRA de penal (1-0); 44' ISRA (2-0); 79' Aitor pp (3-0); 81' FERRAN (4-0).

No va ser un partit tan fàcil com pot fer pensar el resultat final, ja que després del primer gol de penal, arran del qual els visitants van quedar en inferioritat, l'equip local no va fer el segon fins prop del descans. Aquest gol va ser molt important per encarar la segona part amb confiança. L'equip verd-i-blanc va defensar amb ordre i en el tram final va sentenciar amb dos gols més, per obtenir dos punts molt importants per sortir de la zona de descens.

UD MATARONESA 0-0 EUROPA B

UD MATARONESA: Paco, Alvero, Navarro, Diego (Issaac 46'), Campaña (Jurado 81'), Koke, Musta (Tavero 81'), Joan Albert (Comas 81'), Manolo (Pompido 68'), Joel i Miguel.

Partit igualat on els arlequinats van treure un punt davant un equip de la zona alta i allarguen a quatre la ratxa de jornades sense perdre.

MONTCADA 1-0 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Deivid (Izar 71'), Rubio, Toni Redondo (Musta 71'), Carlos Gómez, Rafa, Othman (Remo 61'), Carlitos, Peque, Romero, Joel (Pau 71').
GOL: 90' Kike (1-0).

En el darrer instant, i a la sortida d'una falta, se li va escapar incomprensiblement un punt al Cirera al camp del cuer, després d'una primera part fluixa, però d'haver tingut ocasions per guanyar el partit a la represa.