Pas endavant del CE Mataró que guanya al camp del Farners

Un partit molt seriós i efectiu dóna la setena jornada d'imbatibilitat

El CE Mataró ha fet un partit tremendament seriós i efectiu a Santa Coloma de Farners que li ha proporcionat la setena setmana d'imbatibilitat, la segona victòria consecutiva, cosa que assolia per primera vegada aquesta temporada, i tres punts que signifiquen fer un pas cap amunt a la taula classificatòria.

L'equip de Jose M. Polo ha estat esplèndid en defensa durant tot el partit, sense que l'equip local trobés forats, i ha controlat molt bé el centre del camp, i a la primera part ja ha donat dues estocades, en dues arribades clares, en les quals Rodri ha fet gala de la seva mestria en la resolució davant de porteria i ha marcat dos gols, el primer en un u contra u amb el porter i el segon aprofitant una errada defensiva i una assistència d'Aitor,  que han posat l'equip mataroní amb un clar avantatge al marcador en arribar al descans.

A la represa ha continuat la mateixa tònica i quan ha entrat Sergio Urbano en el lloc del golejador Rodri, de seguida ha marcat el tercer i ha deixat el partit vist per a sentència, amb un golàs d'esplèndida vaselina des de la frontal de l'àrea. En aquest vídeo de la Xarxa podeu veure amb quina tranquil·litat ha picat la pilota per sobre el porter per fer el definitiu 0 a 3:

FARNERS 0-3 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel; Isma, Hèctor Urbano, Abel Moreno, Willy, Parri (Sergi Sànchez 46'), Fiti, Baba (Víctor Hernàndez 80'), Ousman (Cristian 54'), Rodri (Sergi Urbano 65'), Aitor (Marc Ariño 70').
GOLS: 5' RODRI (0-1); 24' RODRI (0-2); 66' SERGI URBANO (0-3).