Una altra setmana amb un sol punt per als tres equips de 2a Catalana

Només la UD Cirera, que va empatar al camp de l'Europa B, va poder puntuar

Igual que la setmana passada només un dels tres equips mataronins de 2a Catalana va ser capaç de puntuar. Aquest cop va ser la UD Cirera, que va empatar al camp del líder l'Europa B, que d'aquesta manera ha perdut la seva posició a mans del Premià de Mar. Mataronesa, que porta cinc partits seguits perdent, i La Llàntia van perdre a camp contrari.

Futbol Cirera-Hermes

EUROPA B 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, David, Alberto, Deivid, Rubio, Antonio Redondo, Pau (Àngel 75'), Carlos Gonzàlez, Romero (Ayoub 58'), Aleix Tarrés "Peque" i Joel. GOLS: 53' Carlos de penal (1-0); 74' Aleix Tarrés "Peque" de penal (1-1).

La UD Cirera va fer un partit molt ordenat al camp de l'Europa, de dimensions grans i davant un equip amb jugadors de qualitat . A partir del gol rebut de penal, els cirerencs van posar una marxa més i van gaudir de bones ocasions a peus de Carlitos, Joel, Albertito i Pau, fins que va arribar el gol del merescut empat també de penal.

LLEFIÀ 3-1 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Rafa, Musta, Hassan, Miguel, Manolín, Alejandro Campaña (Ito 74'), Navarro, Joan Albert (Palanco 74'), Joel, Isaac i Pumpido (Comas 28'). GOLS: 7' Sequera (1-0); 8' NAVARRO (1-1), 40' Medina (2-1), 64' Casulleras (3-1).

Els locals es van avançar aviat amb un gol olímpic, però els arlequinats van empatar de seguida restablint l'equilibri, que es va trencar altre cop a prop del descans. A la represa l'equip mataroní ja va anar a remolc i més quan els badalonins van fer el tercer.

PREMIÀ MAR 3-2 AD LA LLÀNTIA

PREMIÀ MAR: Vilajoana, Larbi, Julio, Litus, Guti (EDu 73'), Xavi, Mati, Valderas (Yassin 68'), Gerard (Martín 85'), Belmonte (Finidi 68'), fede (Joan 85'). AD LA LLÀNTIA: Dani, Juanjo, Artero, Javi, Delfi (Raúl 78'), Ibu (Aitor 54'), Cobo (Periera 52'), Isra, Diallo (Toni 66') (Guti 78'), .Toni Muñoz, Sergio López. GOLS: 44' Julio (1-0); 67' TONI MUÑOZ, 70' Yassin (2-1), 85' Yassin (3-1); 89' AITOR (3-2).

Després d'una primera part igualada, l'equip premianenc es va avançar d'un llançament de falta directa poc abans del descans. A la represa, també de falta directa, van empatar els llantiencs, però aquest gol va esperonar el Premià, que era co-líder, i amb dos gols de Yassin, home que havia entrat de refresc, va agafar un clar avantatge. El darrer gol va posar una mica d'emoció però sense temps per a més.