Només un punt mataroní a 2a Catalana de futbol

Els tres equips jugaven a casa i només l'AD La Llàntia va poder puntuar davant el Carmelo

Els tres equips mataronins de la 2a Catalana jugaven a casa el passat cap de setmana però cap dels tres va poder guanyar i només l'AD La llàntia va poder obtenir un punt davant el Carmelo. Els altres dos, UD Cirera i UD Mataronesa, rebien rivals que havien estat a 2a Divisió B, la Gramenet i el Premià de Mar, i tots dos van caure derrotats.
De tota manera els tres equips mataronins encara estan fora de la zona de descens, però ja molt lluny de la zona noble de la taula.

AD LA LLÀNTIA 1-1 CARMELO

AD LA LLÀNTIA: Dani, Juanjo Masero, Adrià Artero, Ibu (Javi 73'), Sergio Cobo (Toni Muñoz 63'), Israel, Pereira, Oumar, Ferran (Diallo 19'), Aitor (Raúl Vela 76'), Sergio.
GOLS: 8' Óscar (0-1); 82' TONI MUÑOZ (1-1).

Molt fluixa primera part de l'equip local amb moltes imprecisions i pèrdues de pilota que va aprofitar l'equip visitant per avançar-se al minut 8. El Carmelo, amb molta intensitat en el seu joc, continuava generant ocasions de gol fins A arribar al descans.
Com era de preveure l'AD La Llàntia va sortir molt millor a la segona part i començava a apropar-se a la porteria contrària i generant ocasions, tot i patir l'expulsió d'Oumar per doble amonestació. Al contrari del que es podria pensar, els locals van jugar millor i van obtenir el premi de l'empat al minut 71 per obra de Toni Muñoz, el qual uns minuts més tard va tenir el 2-1 però el seu remat de cap va sortir per sobre de la porteria quan estava completament sol.
Vist el partit és un punt important, que es paga, això sí, amb la lesió de Ferran als lligaments i l'expulsió d'Oumar.

Mataronesa-llantia

UD MATARONESA 0-2 PREMIÀ MAR

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Koke, Hassa, Manolo (Pompido 54'), Campaña (Tavero 68'), Navarro, Joan Albert (Miguel 68'), Musta, Joel i Isaac.
PREMIÀ: Vila, Larbi, Julio, Litus, Edu (Belmonte 22'), Mati, Xavi, Gerard, Guti, Fede (Joan 89'), Valderas (Finidi 72').
GOLS: 10' Julio (0-1); 88' Fede (0-2).

El partit va començar amb un joc molt igualat per part dels dos equips, sense un dominador clar. Als deu minuts el col·legiat va assenyalar una pena màxima molt rigorosa a l'àrea local, aconseguint d’aquesta manera el Premià el primer gol de la tarda. El partit seguia sense tenir un dominador clar de la pilota. El Premià va disposar d'una ocasió clara per fer el segon gol, però el porter mataroní Rafa va aturar el mà a mà que va tenir amb el davanter visitant.

A la segona meitat, la Mataronesa va sortir amb més ímpetu i es va fer amb el domini del matx disposant d'ocasions per poder empatar. El Premià veia com els locals el posaven  contra les cordes, fins que al minut 88’ amb la Mataronesa buscant l’empat a la desesperada, va arribar el 0-2 en un ràpid contraatac dels premianencs, un resultat final que no va reflectir els mèrits fets per uns i per altres.

UD CIRERA 2-3 GRAMENET

UD CIRERA: Toni, Deivid, Peque, Augusto, Pau (Ayoub 72'), Othman, Carlos Gómez, Ibu (Vega 61'), Toni Redondo, Cristian (Cortés 81'), Carlos.
GOLS: 20' Remo (0-1); 34' Samu (0-2), 47' PAU (1-2), 84' AUGUSTO de penal (2-2); 91' Nelson (2-3).

La UD Cirera va fer una bona remuntada per empatar un 0-2 advers ja dins la segona part, però en temps afegit l'equip visitant, que estava jugant en inferioritat, va obtenir el triomf, amb el qual trencava una ratxa de set partits sense conèixer la victòria, donant un fort cop a l'equip local que ja venia tocat pel partit de la setmana passada al camp del Lloreda on havia patit quatre expulsions.