Derrotes mataronines a la 2a Catalana de futbol

Tot i les derrotes, els tres equips continuen fora de la zona de descens

Els tres equips mataronins no van tenir una bona jornada a la 2a Catalana de futbol, ja que cap d'ells va poder puntuar en el seu desplaçament. La UD Mataronesa va caure derrotada per la mínima al camp del Carmel, La Llàntia va caure golejada allà ben a prop, al camp de la Guineueta, i el Cirera, que jugava al camp del Lloreda, no va poder acabar el seu partit, quan perdia 3-1, en quedar amb menys jugadors dels necessaris.

CARMELO - UD MATARONESA 2-1

UD MATARONESA: Paco, Alvero (Palanco 81'), Hassan, Miguel, Manolo, Campaña, Joel, Navarro, Musta (Albert 68'), Ito i Isaac.
GOLS: 2' Ramon (1-0), 19' ISAAC (1-1); 33' Cristian (2-1).

L'equip arlequinat va igualar el gol inicial dels barcelonins, però ben aviat aquests van tornar a prendre avantatge, i a la represa, tot i jugar en inferioritat el Carmel va poder conservar els tres punts.

Les reduïdes dimensions del terreny de joc no van afavorir els interessos de la Mataronesa. Als dos minuts els de Barcelona es van avançar en una jugada d'estratègia. Els locals només creaven perill a pilota aturada, però a mesura que van anar passant els minuts, la Mataronesa cada vegada se sentia més còmoda i va començar a arribar amb perill a la porteria rival. D'aquesta manera en el minut 20' Issac va aconseguir el gol de l'empat en una bona jugada col·lectiva. Però en el minut 36' va arribar el segon del Carmelo en una jugada afortunada. En el minut 44' els locals es van quedar amb un home menys, després que un dels seus jugadors agredís sense pilota a Musta.

A la segona meitat, la Mataronesa va sortir confiada de les seves possibilitats, disposant de diverses oportunitats per igualar el marcador. Però un encertadíssim porter local, i altres vegades el travesser, van impedir que el conjunt arlequinat aconseguís un empat més que merescut.

GUINEUETA - AD LA LLANTIA 5-0

AD LA LLANTIA: Dani, Uri (Delfín 70'), Juanjo, Artero, Israel, Periera (Vela 75'), Ferran, Diallo (Ibrahima 60'), Muñoz, Sergio López i TOni (Javi 70').
GOLS: 10' Miki (1-0); 64' Carles (2-0); 83' Pardo (3-0); 86' Carles (4-0); 90' Kevin (5-0).

L'equip llantienc va caure davant d'un dels aspirants a l'ascens que la setmana anterior ja havia golejat a la Mataronesa al seu camp. Tot i això s'ha de dir que el resultat és exagerat, ja que fins ben avançat el partit l'equip mataroní va aguantar l'1-0 i quan amb el segon gol va buscar reduir distàncies, els barcelonins van sentenciar a la contra.

LLOREDA - UD CIRERA 3-1 (suspès)

UD CIRERA: Toni, David, Albertito (Othman 78'), Deivid, Rubio, Augusto (Peque 75'), Pau (Isaac 46'), Carlos Gómez, Joel, Toni Redondo (Ibu 78'), Carlos (Cristian 75').
GOLS: 32' Pope (1-0); 45' Zeus (2-0), 45' AUGUSTO (2-1); 75' Alberto Pérez de penal (3-1).

Després d'un arbitratge lamentable, el partit, que havia estat molt correcte per part dels jugadors, no va acabar. Als 77', el Cirera ja havia patit quatre expulsions (David als 44', i Isaac als 73', amb vermella directa, Joel 70' i Rubio 74', per dues grogues), i havia vist com, amb 2-1 al marcador, no se li assenyalava un penal a favor. Aleshores es va lesionar Deivid i l'àrbitre, en quedar el Cirera amb 6, va suspendre el partit, que suposem que es donarà per acabat amb el 3-1 existent al marcador.